Някои хора приемат разочарованието и разделите много по-лесно, други страдат

...
Някои хора приемат разочарованието и разделите много по-лесно, други страдат
Коментари Харесай

Кое е най-голямото любовно разочарование за всяка от зодиите

Някои хора одобряват разочарованието и разделите доста по-лесно, други страдат дълго и дълготрайно. Ето какво разочарова всяка една зодия в любовта:

Овен - " Ще те обичам, до момента в който... не ме предадеш! "

Овенът се слави със своето неизменност и умеене за непрекъсната битка. Не е изненада, че всеки ден за Овена е една безконечна война сред него и света. Те са подготвени да се борят до самия край. Ако се намирате по отношение на Овен, пробвайте се да го държите непрекъснато ангажиран. Той би трябвало да има постоянно нови върхове за подчинение. И в случай че в действителност се бори непрекъснато за вас, то той ще ви желае постоянно.

Телец - " Ще те обичам, до момента в който... не разбиеш сърцето ми! "

Много елементарно може да нараните Телеца, само че доста мъчно можете да го унищожите. Той е неотстъпчив и може да преживее всеки един удар, който животът му сервира. Телците са малко по-емоционални, по тази причина намерете верния метод да методите към тях. Ако ги обидите или нараните, това ще разбие сърцето им.

Близнаци - " Ще те обичам, до момента в който... не се опиташ да ме надхитриш! "

Близнаците са господари на измамата, по тази причина не си играйте с тях. Близнаци е знак, който се ръководи от Меркурий - планетата на връзките, рекламата и интелектуалното израстване. Веднъж осъзнаят ли, че желаете да ги заблудите по някакъв метод, с вашата връзка е свършено.

Рак - " Ще те обичам, до момента в който... не ме изоставиш "

Добрата компания е от първостепенно значение за Раците. Това не значи, че те нямат време за приятелите си или за себе си, просто любовните взаимоотношения за тях са необикновено значими. Ракът е знак, който се нуждае от прочувствена сигурност. Те ще ви обичат, до момента в който не ги накарате да мислят, че не заслужавате тяхната любов и доверие.

Лъв - " Ще те обичам, до момента в който... не ме направиш на простак "

Лъвовете постоянно пазят своя обществен имидж и ще упорстват да бъдат оценени високо във всеки един тип взаимоотношения. Никога не ги обиждайте, изключително за неща, които ги карат да се усещат несигурни. Лъвовете са човеци, за които истината е свещена, по тази причина биха желали да знаят вашите мощни и слаби страни. А повода - те желаят да ви обичат за това, което сте в действителност.

Дева - " Ще те обичам, до момента в който... не започнеш да ме лъжеш! "

Девите са майстори на рецензията и другари на истината. Те са изцяло наясно какво се случва към тях от самото начало, а в случай че решите, че можете да ги излъжете, просто си направете услуга и си тръгнете преди да е станало доста тежко.

Везни - " Ще те обичам, до момента в който... не нарушиш спокойствието ми! "

Везните са родени дипломати и фенове на спокойствието - това са хора, които постоянно ще намерят метод да сложат завършек на даден спор. Именно по тази причина не е загадка, че те са необикновено толерантни към половинката си и са способни да вършат взаимни отстъпки, с цел да продължи връзката допустимо най-дълго. Не правете грешката да нарушавате тяхното успокоение.

Скорпион - " Ще те обичам, до момента в който... не започнеш да криеш от мен! "

Не се опитвайте да скриете каквото и да е било от Скорпиона. Докато сте изцяло почтени с представителите на тази зодия и споделяте своето всекидневие с тях, вие ще имате една чудесна и пълноценна връзка. Опитате ли се да им прикриете нещо - чакат ви неприятности.

Стрелец - " Ще те обичам, до момента в който... спреш да ми носиш вяра! "

Стрелците се ядосват в действителност прекомерно елементарно. Но те биха ви обичали вечно, в случай че съумеете да поддържате техния оптимизъм. Стрелците са много амбициозни и търсят някой, който да споделя тяхната визия и честност.

Козирог - " Ще те обичам, до момента в който... не се откажеш! "

Козирозите в действителност умеят да поддържат топлината в една връзка. Ако спреш да поддържаш живота в себе си, то сигурно можеш да се разделиш с мисълта за безконечен живот с Козирога. Ако съумеете да бъдете търпеливи и подготвени на взаимни отстъпки, то ще бъдете обичани вечно.

Водолей - " Ще те обичам, до момента в който... не заприличаш на всички други! "

Това, поради което Водолеят се е влюбил в теб, са твоите лични качества и уникалност, която те откроява измежду тълпата. Никога не се опитвай да се впишеш, в случай че искаш да бъдеш обичан от Водолей. Не спирай да го изненадваш с дребни неща.

Риби - " Ще те обичам, до момента в който... не ме накараш да се откажа от фантазиите си! "

Рибите са необикновено сензитивни, макар че наподобяват студени. Никога не спирайте да ги вдъхновявате Рибите и те ще бъдат постоянно до вас.

Източник blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР