Някои хора пътуват целогодишно, без значение от сезоните, други пътуват

...
Някои хора пътуват целогодишно, без значение от сезоните, други пътуват
Коментари Харесай

Уикенд винетка – лесно заплащане онлайн

Някои хора пътуват целогодишно, без значение от сезоните, други пътуват по-рядко и за тях е непрактично да заплащат за годишна винетка, която действително съвсем няма да употребяват.
Уикенд винетките са решение точно за тези хора, защото са налични, комфортни и практични.
Повечето пътувания през летния сезон се реализират през уикенда и точно за този интервал е планувана уикенд винетката – нейната годност е закрепена и влиза в действие от 12:00 часа в петък и продължава до 23:59 часа в неделя. Това изцяло покрива времевата рамка на огромна част от пътуващите у нас.
Ако нямате нужда от годишна винетка, може да заплатите пътна такса единствено за идното пътешестване през уикенда, която е на стойност от 10 лв..
Други гъвкави разновидности са седмичната винетка, която коства 15 лв., месечната винетка, която е 30 лв. или тримесечната винетка, която се предлага на цена от 54 лв. – все страхотни варианти за ваканционните пътувания през летните месеци.
Най-удобните места, където да заплатите електронна винетка онлайн са Vinetki.bg и цифровата платформа за възнаграждение на тол такси Tollpass.bg.

Плащане онлайн или на място – изберете най-удобното за вас

Това, което най-вече интересува елементарния водач, когато става въпрос за закупуване на електронна винетка, е от кое място това може да се случи най-бързо и елементарно.
За тази цел от „ Интелигентни трафик системи “ АД допълват опциите за онлайн възнаграждение на винетки, с което направиха услугата още по-достъпна.
Пътните такси могат да се заплащат комфортно и когато и да е и от мобилните телефони – както през познатата мобилната версия на Vinetki.bg, по този начин и през мобилното приложение за тол такси TollPass App.
Ако предпочитате физически обект, в който да закупите вашата електронна винетка в брой, партньорската мрежа на „ Интелигентни трафик системи “ АД е задоволително разнообразна, с цел да ви предложи оптимален брой варианти, измежду които:
Магазините на А1; Бензиностанциите на ОМВ, Еко, Ромпетрол, Газпром, Бенита и Круиз. Касите на ИзиПей; Клоновете на Български пощи; Сервизните центрове на Тахо Венци;
Закупуването на електронна винетка в никакъв случай не е било по-лесно и по-бързо от през днешния ден – спестете време и се подсигурете за дългия път, като изберете най-удобният метод за вас за възнаграждение на винетна такса.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР