Някои го обичат, други го мразят, но всички имат мнение

...
Някои го обичат, други го мразят, но всички имат мнение
Коментари Харесай

Уудли разказа какво в Джон Джоунс го е вдъхновило


Някои го обичат, други го ненавиждат, само че всички имат мнение по отношение на една от най-разпознаваемите звезди в международния ММА - Джон Джоунс. Всеки войник в Смесените бойни изкуства има какво да научи от турболентната кариера на “Кокала”. Бившият първенец в полусредна категория Тайрън Уудли не е изключение. Той също си е взел поука от Джоунс по метод, който въздейства както върху персоналния, по този начин и върху професионалния живот на един от топ бойците в UFC.

" Аз съм най-хубав, когато към мен царува безпорядък ", сподели Тайрън Уудли по време на скорошното лъчение на известно ММА шоу. “Просто трябваше да го проумея и да го приема. Веднъж чух, че Джон Джоунс споделя, че не тренира сред лагерите. По дяволите, аз мислех, че съм единствен! Това беше нещо като скрита ми загадка. Без да се съпоставям с Джон, тъй като съгласно мен, той може да е най-хубавият играч в ММА, който сме виждали… само че огромна част от живота на Джон отвън клетката е била доминирана от хаоса. Въпреки това, той е съумял да се усъвършенства. Аз открих, че не би трябвало да тичам от хаоса. Бог ме е направил по избран метод, би трябвало да го приема. "

Тайрън Уудли, който неотдавна бе заставен да се отдръпна заради контузия от главната борба на UFC в Минеаполис против Роби Лоулър, ще има задоволително време за размисъл по главните въпроси за живота.

37-годишният войник не е влизал в клетката от март месец. Тогава той загуби шампионския пояс в полусредната категория от Камару Усман. Тайрън, обаче, се зарича, че ще продължи да побеждава верните съперници, с цел да получи късмет да върне това, което счита за свое - златния пояс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР