Някои фирми на пазара ни вече предлагат безплатна топлоизолация срещу

...
Някои фирми на пазара ни вече предлагат безплатна топлоизолация срещу
Коментари Харесай

Реклама на фасадата носи топлоизолация

Някои компании на пазара ни към този момент оферират безвъзмездна топлоизолация против монтаж на външна реклама върху здания и фасади. Условието е билдингът да има атрактивно ревю.

Под „ атрактивно ” се схваща локация в центъра на града, покрай пазари или пък до огромни търговски центрове. Търговците на “нетрадиционната ” услуга прецизират, че с цел да бъде „ работеща “ външната реклама, с изключение на огромни площи по фасадата се изисква директна видимост от транспортните средства и от минаващите пешеходци към нея. Търсят се най-вече здания с огромен всекидневен човекопоток. Дървета с големи корони обаче не са мечтани пред бъдещата външна реклама.

Уловка в офертата въпреки всичко има и тя е, че притежателите на сходна постройка би трябвало да се съгласят на някой от следните разновидности - изолираност против надстрояване, изолираност против монтаж на GSM клетка на покрива или изолации против рекламна повърхност, предизвестяват осведомени. След това е елементарно да се откри компания реализатор на въпросната изолираност, с която да се договорят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР