Някои двойки истински се разстройват, ако половият акт не завършва

...
Някои двойки истински се разстройват, ако половият акт не завършва
Коментари Харесай

Нова мода: секс без оргазъм

Някои двойки същински се разстройват, в случай че половият акт не приключва с кулминационна точка. Но в действителност точно в това се крие тайната на положителния секс, при който не оргазмът е значимият, а същинският акт на сношението, написа Obekti.bg. Когато вършат секс, множеството двойки се стремят към натоварен оргазъм и за жалост позволяват огромна неточност. Те се сковават и „ гипсират “, единствено и единствено да реализират по-скоро заветната цел. При това значителното, за което би трябвало да ги е грижа, отива на назад във времето. Секс практиката „ Кареца “ се старае да промени това. Защото сексът без оргазъм е преуспяващ и надминава всички упования.

Думата „ carezza “ е италианска и значи „ ласка “. На медицински език, актът без оргазъм се назовава Koitus Reservatus. Ако някои се чудят по какъв начин е допустимо тази процедура да усъвършенства секса или мислят, че „ Кареца “ е нещо сходно на петинг, дано четат деликатно по-нататък.

Сексуалната процедура „ Кареца “ е ориентирана умишлено към това нито мъжът, нито дамата да получат оргазъм. Тук в центъра стои близостта. Необходимостта от оргазъм, който за мнозина е главната цел при секса, отпада. Много двойки са си изработили рутина, тъй че да доближат по-бързо до кулминационната точка, когато вършат секс. „ Стремежът на „ Кареца “ е да разбие тази рутина и да разсъни поугасналата пристрастеност!

Tова в действителност е най-страстната полова процедура, тъй като във фокуса на вниманието са ласките и нежността. Милването, галенето и целуването стават доста по-интензивни, когато не мислим за кулминационната точка. Важна е любовта, не оргазмът. Който съзнателно се концентрира върху размяната на ласки, бързо ще забележи какъв брой по-интензивно става докосването и какъв брой прекрасен може да бъде сексът и без оргазъм. Освен това „ Кареца “ тренира кондицията. Чрез непрекъснатата ерекция мъжът калява издръжливостта си и кавернозните тела на своя пенис. По този метод той се учи да сдържа еякулацията си и след това изживява доста по-бурен оргазъм.

„ Кареца “ има многочислени преимущества. Едно от тях е, че лишава на двойките напрежението, подбудено от фиксирането им върху кулминационната точка. Тази секс процедура заздравява и връзката. Най-вече при двойки, които са дружно отдавна, от време на време липсва размяната на нежности. Някои даже стартират да гледат на секса като на обвързване, един тип „ работа “, която се постанова да свършат небрежно преди да заспят. Когато с „ Кареца “ отпадне „ задачата “, т.е. постигането на оргазъм непременно, сътрудниците ще възприемат секса като време, през което да бъдат дружно и да се любуват на целувките и допира на голата си плът. Такъв секс сплотява и укрепва връзките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР