Някои бяха тъжни, други радостни, но може би всички изумени,

...
Някои бяха тъжни, други радостни, но може би всички изумени,
Коментари Харесай

Защо ангелите на Victoria's Secret се събраха отново

Някои бяха тъжни, други радостни, само че може би всички изумени, когато през 2019 година Victoria`s Secret разгласи, че стопира " ангелските " дефилета. Но несъмнено, надали бихме очаквали, че запазената марка на стилния колос ще остане в историята. През февруари тази година компанията заяви, че възражда ревютата, само че не тъкмо в познатия ни формат. Защото те вече се издигат на друго равнище, по-точно в друга галактика - метавселената, като виртуални фешън дефилета.
 Victoria's Secret, метавселената и новината, че марката е запазила името си там
Завръщат ли се ревютата на Victoria`s Secret

Или " ангелите " са забравени вечно?

А в този момент, съвсем осем месеца по-късно научаваме, че девет от най-известните модели на Victoria`s Secret са още веднъж дружно - един до друг. Но не на подиума, а за взаимна фотосесия за списание More or Less.

Отборът от ангели се споделя Earth Angels и включва Алесандра Амброзио, Кандис Суанпоул, Стела Максуел, Сара Сампайо, Марта Хънт, Елза Хоск, Лили Олдридж, Лаис Рибейро и Леоми Андерсън.

Освен новината за " завръщането им ", нас ни впечатли бельото, което носят за новата фотосесия. И не, не е нормалното секси долни дрехи, с което бяхме привикнали да ги виждаме. Моделите носят долни дрехи, направено най-вече от рециклирани материали. А марката с името KEZAKO в действителност е измислена, разкрива изданието в Instagram.

Алесандра, Кандис, Стела и останали ангели са облечени в долни дрехи от пластмасови бутилки за вода, изкуствени цветя, плюшени играчки, футболни топки, перуки и даже франзела върху салфетки на McDonald`s.

На една от фотосите Алесандра Амброзио театралничи в боди, направено от детски играчки. Моделът ни направи очевидци на част от процеса по сглобяването на целия тоалет, качвайки Reels в Instagram. Визията ѝ е озаглавена " Frankentoys ". На друга фотография тя е " Save Water ", носеща крила от изхвърлени бутилки за вода и модифицирани торби за отпадък.

Сара Сампайо пък е като " In the News ", цялата покрита с вестник, Елза Хоск е с визия " Picnic " и Рибейро е в жанр " Football ".

Кадрите са снимани от Оливър Хадли Пърч и стилизирани от Шарлот Колет.

Но с изключение на закачливо мигане към блестящите времена на ангелите на Victoria`s Secret, които покоряваха подиумите - фотосесията ни насочва към проблемите с изменението на климата и консуматорството.

Пред New York Post създателят на More or Less Хайме Пърлман съобщи, че макар че най-разрушителното нещо в модата сега е комизъм, той се пробва да вкарва малко от него в сериозните тематики. Защото от време на време сама по себе си модата може да се одобри прекомерно на съществено. А хората се усещам несигурни да водят еко съгласуван метод на живот, защото това е сложна тематика и ги плаши.
 Бананови листа, рибени люспи и новите устойчиви материали в стилната промишленост
Дрехи от коприва, бананови листа и рибени люспи - бъдещето на стилната промишленост

Какво още би трябвало да се промени

За да прокара посланието си, Пърлман се обръща към ангелите на Victoria`s Secret, с цел да внесе доза лекост в тематиката. " Те се завръщат, само че по нов (рециклиран) метод. Имат доста почитатели и доста от тях са в действителност заинтригувани от устойчивостта. И ние искахме да покажем другото лице на модата отвън светлините на подиума ", показва той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР