Някогашната претендентка за короната на „Мисис Свят 2014“ Анита Мейзер

...
Някогашната претендентка за короната на „Мисис Свят 2014“ Анита Мейзер
Коментари Харесай

Щерката на Анита Мейзер е топ красавица

Някогашната претендентка за короната на „ Мисис Свят 2014 “ Анита Мейзер може да се похвали с щерка хубавица . Силиконката, която от година живее в Съединени американски щати, откакто у нас излежа присъда за убийството на мъжа си Николай, настойчиво крие от медиите наследницата си, само че уеб сайтът ни се добра до фрагменти на момичето, написа уеб сайтът Лупа.



Макар и да не се е явявала на състезания за хубост, Джули несъмнено е топ.

30-годишната Джулиана, или Джули, е доста красива и изцяло естествена. Тя е рожба от първия брак на Анита Мейзер. Баща й умира от инфаркт през 2008 година, а тя още от невръстна възраст отпътува с майка си в Америка. Так приключва учебно заведение, а по-късно и университета в Лас Вегас.



Красавицата в никакъв случай не е имала мераци да бъде известна и страни от стилните среди, макар че би могла да има ярко бъдеще, изключително с протекциите на майка си зад тила си. Тя не желае името и да се свързва с нейното и по този начин да добива популярност. Докато външният тип на Анита Мейзер е обект на най-остри рецензии поради несполучливите и доста на брой корекции, които я трансформират по-скоро в странен облик, то Джули разчита единствено на естествените.



А това е Анита Мейзер в разгара на лято 2020.


Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР