Някога бихте ли приготвяли вечерята си на пода в кухнята?

...
Някога бихте ли приготвяли вечерята си на пода в кухнята?
Коментари Харесай

Най-мръсните части в кухнята, които забравяме да почистим както трябва

Някога бихте ли приготвяли вечерята си на пода в кухнята? Разбира се, никой не желае салатата му да се сервира с нечистотия и прахуляк, само че надали постоянно се замисляте за положението на кухненските плотове да вземем за пример.

Разбира се, те наподобяват по-чисти от земята, само че съгласно Кели А. Рейнолдс, професор по екологични здравни науки в Колежа за публично здраве Зукерман към Университета в Аризона, те евентуално не са толкоз искрящи, колкото си мислите.

„ Кухните нормално са измежду стаите с най-вече микроби в къщата и постоянно са по-замърсени от баните “ , споделя Рейнолдс пред уеб страницата. „ Бактерии като ешерихия коли, салмонела, както и цялостен куп вируси постоянно се срещат в кухнята и могат да оцелеят върху вашите повърхности в продължение на дни, седмици или даже повече. “

За да придобие навика да почиства постоянно, Рейнолдс трансформира дезинфекцията на кухнята в чато от утринната си рутина – тя избърсва постоянно докосваните повърхности, до момента в който кафето ѝ се вари.

Вижте в галерията кои са трите места, за чиято непорочност тя внимава най-вече .

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР