Няким Гатвеч стана популярна заради естествения цвят на кожата си,

...
Няким Гатвеч стана популярна заради естествения цвят на кожата си,
Коментари Харесай

Кралицата на мрака - моделът, който промени представите за красота

Няким Гатвеч стана известна поради естествения цвят на кожата си, който е доста мрачен и ѝ донесе прякора " кралица на мрака ".

28-годишният модел през днешния ден чества рожден ден. Тя става все по-известна в света, а почитателите ѝ в Инстаграм непрестанно се усилват.

Родена е в Етиопия. Родителите ѝ сменят няколко страни, до момента в който се открият в Съединени американски щати, когато тя е на 14 години. Тя се усеща надълбоко обвързана с Южен Судан, въпреки в никакъв случай да не е живяла там (родителите ѝ са живели там преди да избягат от гражданската война) по тази причина е известна и като модел от Южен Судан.

Започва да мисли за кариера на модел след едно фешън шоу в американски университет. Предразсъдъците, с които се сблъсква обаче водят до съществени проблеми със самочувствието ѝ.

Тя съумява да преодолее мнението на хората и стартира да обича себе си - такава, каквато е. Преодолявайки негативите, които чува за себе си, стартира да живее по напълно различен метод. Превръща " минуса си " в преимущество.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР