Някъде в Италия, гол до кръста, Ромео Бекъм позира до

...
Някъде в Италия, гол до кръста, Ромео Бекъм позира до
Коментари Харесай

Синът на Дейвид Бекъм с многото предложения за брак

Някъде в Италия, гол до кръста, Ромео Бекъм театралничи до бяла тухлена стена. Косата му е прибрана по метода, по който татко му го правеше в предишното. Слънчеви очила и обица, несъмнено... И да, тази невероятна аналогия с Дейвид Бекъм.

View this post on Instagram
A post shared by on Aug 2, 2020 at 10:00am PDT

Точно тази фотография разтуптя сърцата на голяма част от почитателите на Ромео в в Instagram. А те не са по никакъв начин малко – над 2,8 милиона.

А откакто я разгласява, 17-годишният наследник на Дейвид и Виктория Бекъм мигновено бе засипан с оферти за брак, отбелязва Mirror.

„ Ожени се за мен ", " Ти си принцът, а аз ще бъда принцесата ", " Моят предстоящ брачен партньор "... Това са единствено част от предложенията, които насочат към него горещите му почитателки. Много от тях са смаяни от приликата му с Дейвид Бекъм и, естествено, пишат мнения от сорта на " Какъвто бащата, подобен и синът "...

View this post on Instagram
A post shared by on May 1, 2020 at 5:11pm PDT

За голямо тяхно страдание обаче, Ромео към този момент си има своята Жулиета - синът на някогашния британски футболист е влюбен в приятелката си Мия Реган.

Мия е модел, наподобява фантастично и работи под името Мими Мучър. Фенове на Ромео чакат от него да тръгне по стъпките на брат си Бруклин и в най-скоро време да предложи брак на красивата си приятелката.

View this post on Instagram
A post shared by on Jul 24, 2020 at 11:33am PDT

След като Ромео показа в профила си фотография на Бруклин и Никола Пелц и изрази откровеното си благополучие от годежа им, негов почитател незабавно го попита: „ Кажи ми, че и ти се жениш “.
 Бруклин Бекъм, Никола Пелц и невиждани до момента фотоси от предлагането за брак
Невижданите фотоси от предлагането за брак на Бруклин Бекъм

Колко сантиментално

Между другото, Григор Димитров е измежду първите харесали фотографията на Ромео Бекъм, който е и обещаващ тенисист. За никого не е загадка, че младият Бекъм харесва Григор Димитров и даже взимал уроци по тенис от него.

А другояче, дали ще послуша младият Ромео другарските препоръки и ще последва брат си Бруклин, единствено времето ще покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР