Новото звездно попълнение на Реал Мадрид Еден Азар е много

...
Новото звездно попълнение на Реал Мадрид Еден Азар е много
Коментари Харесай

Азар е женен за съученичка, имат трима синове

Новото звездно попълнение на Реал Мадрид Еден Азар е доста предпазлив в персоналния си живот.
 Реал Мадрид показа Еден Азар, почитателите желаят и звезда на ПСЖ (видео)
По това 28-годишният белгиец си наподобява с актуалните асове на мадридчани Лука Модрич, Тони Кроос и Гарет Бейл, които също пазят фамилиите си надалеч от публиката.

Жената до Азар се споделя Наташа ван Хонакер. Двамата са дружно от 14-годишна възраст, като се срещат в учебно заведение. На 18-годишна възраст двамата заживявят дружно, а година по-късно стават родители за първи път.

" Наташа в никакъв случай не е желала да изпъква и постоянно е подкрепяла Еден в проектите му. Толкова съм щастлива да видя по какъв начин тези две влюбени деца сбъдват фантазиите си ", споделя някогашният им преподавател Патрис Налди.

Наташа последва Азар и в Лил, откакто родителите му одобряват офертата на френския клуб. Градът е покрай белгийската граница и двамата не се откъсват доста от нормалната си среда. През 2012 година Азар е трансфериран в Челси.

Двамата се женят, а няколко месеца по-късно се ражда и вторият им наследник. Две години по-късно се появява и третия им наследник, който е последното им дете към този момент.

В профила си в Инстаграм Азар разгласява най-вече фотоси от тренировки и благотворителни събития, а фамилията му се появява единствено на огромни събития.

Еден Азар е съперник на расизма, като се включи в акцията на Премиър лийг " Достатъчно ", която заплашваше да прерасне в протест.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР