Новото устройство дава възможност за две последователни употреби без презареждане

...
Новото устройство дава възможност за две последователни употреби без презареждане
Коментари Харесай

Филип Морис България пуска IQOS 3 DUO през ноември

Новото устройство дава опция за две поредни използва без презареждане
В началото на ноември " Филип Морис България " пуска на пазара новата версия на системата за нагряване на тютюн – IQOS 3 DUO, заяви генералният управител на компанията Джордж Маргонис на специфична презентация.

Едно от преимуществата на IQOS 3 DUO е, че към този момент дава опция за две поредни използва без презареждане на холдъра. Дизайнът на устройството е като този на IQOS 3, само че най-новата версия има характерности, които са създадени по рекомендация на потребителите, прецизираха от " Филип Морис България ".

С новото устройство потребителите не би трябвало да изчакват холдърът да се зареди за втора ръка, с цел да го употребяват. С функционалността „ бързо зареждане “ холдърът на IQOS 3 DUO към този момент се зарежда по-бързо спрямо предходните генерации на устройството - IQOS 3 и IQOS 2.4 Р.

Тази иновация е основана на база на получената противоположна връзка от клиентите, тъй че да бъде в синхрон с техния метод на живот и да е постоянно в подготвеност, обясниха от компанията.

Устройството ще се предлага в четирите съществени цвята, в които се предлага и IQOS 3, както и в лимитирана серия в пети цвят – меден. Всички аксесоари за предходната версия на устройството IQOS 3 ще са съвместими и с IQOS 3 DUO.

„ Продължаваме да влагаме в просвета и технологии, с цел да разработим устройства, които дават отговор на потребностите на пълнолетните пушачи - устройства, които могат да оказват помощ на доста хора, които в противоположен случай биха траяли да пушат, да преминат на тях “, съобщи Андре Каланцопулос, основен изпълнителен шеф на " Филип Морис Интернешенъл ", във връзка на представянето на най-новата версия на устройството за нагряване на тютюн. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР