Новото служебно правителство провежда днес първото си заседание. След първия

...
Новото служебно правителство провежда днес първото си заседание. След първия
Коментари Харесай

Първо заседание на служебния кабинет

Новото служебно държавно управление организира през днешния ден първото си съвещание. След първия си цялостен мандат Бойко Борисов съобщи властта на Стефан Янев.

Като главен приоритет на новият кабинет е организирането на почтени избори. Президентът Румен Радев изиска от новото държавно управление да води война с купения избор и да осветят, доколкото е допустимо, положението на страната.

" Да подсигурява естественото действие на страната, да обезпечи почтени избори, обявявайки война на купения избор, да разкрие, доколкото е допустимо за 2 месеца, същинската картина за положението на страната. И най-важното да направи първата крачка към укрепването на държавността, да даде убеденост на българите, че страната може да се ръководи честно, транспарантно и отговорно ", сподели Радев.

При приемането на властта през вчерашния ден новият министър-председател на България Стефан Янев даде поръчка за съдържателно ръководство и даде обещание последователност. Бойко Борисов пожела триумф на новото ръководство.

" Организирането на изборите без особени разтърсвания, и несъмнено, да поддържаме жизненоважните функционалности на страната, където са в помощ на хората, бизнеса, тъй че да действа обикновено до конституирането на идващия парламент ", съобщи Янев.

" И аз благодаря, господин министър председател. Аз мисля, че вашият избор като отличен офицер и посланик заслужава приветствие ", сподели Бойко Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР