Новото шоу на БНТ "Събота вечер с Дони" предизвика редица

...
Новото шоу на БНТ "Събота вечер с Дони" предизвика редица
Коментари Харесай

Дони разбуни духовете с предаването си и хвърли голяма бомба

Новото шоу на Българска национална телевизия "Събота вечер с Дони " провокира редица проблеми, откакто предизвика обвинявания в хомофобия. Това стана едвам след второто му лъчение.

Причината са закачките, които си разменят водещият и неговият събеседник - роботът Питагор, свързани с желанията на хората към единия или другия пол, написа "Стандарт ".

Вследствие на това, няколко правозащитни организации надигнаха глас и написаха протестно писмо до шефа на Българска национална телевизия - Емил Кошлуков, с което желаят шоуто "да премисли полезностите си или да бъде свалено от екран ".

В отговор на това самият Дони Векилов пусна пост в своя Фейсбук профил.

"Днес предложих на Българска национална телевизия да спра "Събота вечер с Дони " в този му тип. Използвам случая да се извиня на засегнатите, а точно правозащитни организации, обвиняващи ме в хомофобия. Имам доста другари с такава ориентировка, които не се наскърбиха и даже се забавляваха с тези смешки.

Тъй като съм спечелил конкурс и съм задължен да предложа нова идея, отговаряща на дефиницията на състезанието, ще помисля и евентуално предлагането ще е напълно за музикално предаване.

От сърце благодаря на доброжелателните и също още един път от цялото си сърце сервирам извиненията си на засегнатите! ", написа Дони.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР