Новото ръководство на Спартак изпраща успешни първи 100 дни начело

...
Новото ръководство на Спартак изпраща успешни първи 100 дни начело
Коментари Харесай

Първите 100 дни на шефовете на Спартак – повече от успешни

Новото управление на Спартак изпраща сполучливи първи 100 дни отпред на клуба. Шефовете поеха унищожен Спартак, който бе подготвян за очистване на база, клуб, име и емблема, само че последователно започнаха да го изправят на крайници.

Както е известно, ръководител на УС е Стефан Калименов, зам.-председател е Евгени Балев, а останалите членове на управата са легендата Красимир Зафиров, Радостин Станев, Борислав Георгиев, Мартин Зафиров, Тодор Стойков, Георги Симеонов и Марин Маринов.

Ето най-значимито, което направиха за този интервал началниците на Спартак: построиха чисто нов перспективен внушителен отбор с 16 попълнения, като след това тимът потегли мощно в третия ешелон с три победи в първите три мача, подсигуриха финансиране, привлякоха два спонсора и осигуриха цялостна екипировка за мъжете, каквато в Спартак е нямало през последните 10 години, стабилизираха клуба като цяло, върнаха му достоверните емблеми, реализираха дефинитивно единодушие с Министерството на спорта за ремонт на стадион „ Спартак ” през лятото, както и с Община Варна за възобновяване на двата терена на „ Локомотив ” и създаване на нова естрада на „ Спартак ”, пред завършване през май е договорката за връщане на стадион „ Спартак ” и прилежащите му площи на клуба, сплотиха ветерани и деятели, което е доста значима част от възраждането на Спартак, осъществени бяха също първи усъвършенствания въз основата на „ Локомотив ”, усъвършенства се организацията в школата и се привлякоха над 50 нови деца за 2 месеца, клубът бе признат още веднъж за член на БФС.

В близко време следва да бъде планувано Общо заседание на Спартак, на което управлението ще даде цялостен доклад за свършената работа и ще сложи новите си цели пред общото заседание и пред спартаклии.

„ Очакваме и стартирането на ремонта на стадион ”Спартак ”, с цел да обявим и по какъв метод ще посрещнем 100-вековния празник на клуба на 28 август. Около годишнината би трябвало да знаем ще се успее ли с ремонта на стадиона, с цел да осъществяваме концепциите си за юбилея ”, разгласи Стефан Калименов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР