Новото ръководство на държавния оръжеен търговец Кинтекс е вписано в

...
Новото ръководство на държавния оръжеен търговец Кинтекс е вписано в
Коментари Харесай

Факт: Кинтекс има нови шефове

Новото управление на държавния оръжеен търговец " Кинтекс " е вписано в Търговския указател. Според уеб страницата на компанията изпълнителен шеф е Валери Гроздев, а в съвета на шефовете влизат Александър Павлов, Пламен Пешев, Борислав Йорданов и Анита Великова.

Последната е и единствената, която резервира управителния си пост, откакто вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова подреди управата на " Кинтекс " да бъде заменена.

Нинова се разпореди за това в средата на април, откакто инспекторатът на министерството, на което тя е отпред, разкрил редица нарушавания и очевиден спор на ползи на тогавашния изпълнителен шеф Александър Михайлов.

В позиция до медиите той отхвърля обвиняванията на Нинова и даже се съмнява да е имало действителна инспекция. Първоначално съдът спря вписването на новото управление поради дело, формирано по молба на Александър Михайлов против неговото освобождение от директорския пост.

По всичко проличава, че процедурата е приключена през май и изпълнителен шеф към този момент е Валери Гроздев. Той е заемал поста през 2017 година, а преди този момент е бил специалист в сдружението.

Членът на съвета на шефовете Пламен Пешев е дълготраен чиновник, който преди време е бил освободен от сдружението по незнайни аргументи. Друг нов член на съвета на шефовете Александър Павлов е бил шеф на дирекция. За Борислав Йорданов няма обществени данни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР