Новото предложение за февруари е посветено на свежите плодове и

...
Новото предложение за февруари е посветено на свежите плодове и
Коментари Харесай

Lidl въвежда допълнителен тематичен купон в Lidl Plus

Новото предложение за февруари е отдадено на свежите плодове и зеленчуци
Подготовката за пролетта стартира с тематичен Купон+ в мобилното приложение Lidl Plus. От 01.02. до 28.02.2022 година потребителите натрупат суми с всяка покупка на свежи плодове и зеленчуци в Lidl. При постигане на  определена сума в четири равнища, клиентите получават атрактивна премия – ваучър в приложението за 50% отстъпка при последваща покупка* на определени плодове или зеленчуци или на артикул на преференциална цена от 1 стотинка.

На първо равнище, при постигане на сума от 10 лева, потребителите на приложението Lidl Plus получават ваучър за 50% отстъпка за кг портокали при последваща покупка.

При второ равнище и сума от достигнати 20 лева купонът премия ще зарадва клиентите с отстъпка от 50% за кг сладки картофи.

Следващото равнище е при постигане на сумата от 35 лева, тогава потребителите получават ваучър за -50% за помело за 1 бр., а при четвъртото равнище и сума за покупки от 50 лева купонът дава опция за закупуване на 1 бр. благоуханен ананас единствено за 1 ст.

Участието в акцията започва със сканиране на Lidl Plus картата на касата при всяка покупка. Купонът премия се зарежда в приложението Lidl Plus в секция „ Купони “ незабавно след постигане на съответната избрана цел от насъбрана сума.

В офертата не се включват сушени плодове и зеленчуци, ядки, консерви, замразени, охладени плодове и зеленчуци и салати. Всеки ваучър може да бъде употребен в границите на 7 дни, като срокът на годност тече от датата на генериране на тематичния ваучър (датата на генериране е ден 1 от периода на годност на купона). Пълните условия на тематичния Купон+ могат да бъдат открити на:.

*Допълнителният ваучър за 50% отстъпка при последваща покупка на избрани плодове и зеленчуци важи за 1 бр./1 кг, като надвишаващите ги количества в един касов бон не получават отстъпка и се таксуват на общоприета цена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР