Новото правителство на Италия, оглавявано от Джорджа Мелони, замразява изпращането

...
Новото правителство на Италия, оглавявано от Джорджа Мелони, замразява изпращането
Коментари Харесай

l Messaggero: Италия замразява военната помощ за Украйна

Новото държавно управление на Италия, ръководено от Джорджа Мелони, замразява изпращането на следващия пакет военна помощ за Киев, оповестява РИА Новости с позоваване на италианското издание Il Messaggero.

Официалната причина е нуждата от съвещания с НАТО, по време на които дават обещание да " прегледат в детайли военните претенции и потребности на Украйна ", цитират изданието държавни източници.

„ Само тогава ще разберем от какво се нуждае Киев и какво оръжие можем да му доставим “, подвигат плещи италианците.

В публикацията се споделя, че предходната седмица ръководителят на украинското външно министерство (не на министерството на защитата!) е изискал от италианския си сътрудник Антонио Таяни системи за противовъздушна защита SAMP-T.

Официален Рим отговори, че даже самата Италия има доста малко такива зенитно-ракетни системи.

Един от тези дни се чака генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг да дойде в Рим, той би трябвало да се срещне с италианския министър председател Джорджа Мелони и италианския министър на защитата Гуидо Крозето.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР