Новото портфолио от зарядни променливо токови зарядни станции за стена

...
Новото портфолио от зарядни променливо токови зарядни станции за стена
Коментари Харесай

АББ пуска на пазара своето най-икономично решение за зареждане на електромобили


Новото портфолио от зарядни изменчиво токови зарядни станции за стена EVLunic, което се състои от общо 52 разнообразни модела, дава висококачествена и преференциална точка за зареждане на електрически автомобили за персонална и служебна приложимост. EVLunic укрепва в допълнение обширното портфолио на АББ, за умни сградни решения, включващо всичко от осветлението до музиката, сигурността и зареждането на електрически автомобили, оповестиха от компанията.

Лесна за монтаж и с стилен дизайн – с размери от 50 на 25 cm -, EVLunic може да бъде инсталирана на най-удобното място в домове и офиси. Особено подобаваща е за компании, които желаят да дават на клиентите си опцията за зареждане през нощта, като да вземем за пример в хотелиерския бранш.

“Предвид непрекъснатия растеж в продажбите на хибридни и напълно електрически коли, компаниите и водачите все по-често търсят елементарни и преференциални зарядни решения”, съобщи Франк Мюлън, Директор на световното бизнес направление на АББ за зареждане на електрически автомобили.

“Зареждането не би трябвало да съставлява нещо, което прекъсва деня ви, заради което ние разширихме нашето портфолио с зарядната кутия EVLunic, която е лесна за монтаж и приложимост вкъщи или на работа. Шофиращите към този момент ще имат опция да си включат колата си да се зарежда през нощта и да продължат деня си”, добави той.

Произведени с издръжливо на всевъзможни климатични условия покритие за приложимост на закрито и намерено, стенните кутии са налични в разнообразни версии, предлагайки зареждане от 4.6 и 11 kW AC, както и 22 kW AC 3-фазно зареждане. Както с всички артикули на АББ, експертната помощ при монтажа и поддръжката на стенните зарядни станции е единствено на едно телефонно позвъняване, с помощта на световните услуги по техническа поддръжка на компанията.

Съвместими с професионалния стандарт Open Charge Point Protocol (OCPP), променливотоковата зарядна кутия за стена на АББ е пригодена за бъдещето и предлага благоприятни условия за засвидетелствуване и балансиране на натоварването в мрежата.

За спомагателна еластичност, стенните зарядни станции оферират обсег от разнообразни типове конектори, включително контакт вид 2, контакт вид 2 с похлупак, и кабел вид 1 и вид 2. За места, където монтирането на стена е мъчно, се предлага подбор от свободностоящи постаменти с едно зарядно устройство, две поредни зарядни устройства или две зарядни устройства, ситуирани на 90 градуса. По избор, стенните зарядни станции могат да бъдат доставени и с електромер, функционалност за балансиране на натоварването, консолидиране с отдалечена поддръжка и UMTS/3G модем.

Други вероятни функционалности са RFID идентификация, засвидетелствуване на ключове за по-голяма сигурност; модели SIM карти за връзка на данни; програмен продукт за ограничение на входящия ток в сходство с условията на обекта; информационен интерфейс за интелигентно ръководено зареждане и уеб принадлежности за статистика, настройка и ръководство на достъпа.

Франк Мюлън добави: „ С стартирането на EVLunic на пазара, клиентите към този момент ще могат да се възползват от зарядни решения, които са свързани с тяхната сградна инфраструктура. Без значение къде живеят и работят, АББ към този момент предлага мъдро решение, което да посрещне потребностите им.”

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е новаторски софтуерен водач в региона на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и задвижвания, индустриална автоматизация и енергийни мрежи, които обслужват битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти по целия свят. Продължавайки своята над 130-годишна история в нововъведенията, АББ през днешния ден написа бъдещето на промишлената цифровизация с две оферти с ясна стойност: довеждане на електричество от която и да е електроцентрала до който и да е електрически контакт, и автоматизиране на всички промишлени браншове от естествени запаси до приключени артикули. В качеството си на главен сътрудник на Формула Е, напълно електрическият интернационален клас моторни спортове на FIA, АББ продължава да тласка границите на електическата подвижност оттатък вероятното, допринасяйки за едно по-устойчиво бъдеще. АББ развива активност в над 100 страни и разполага с към 135 000 чиновници.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР