Новото попълнение в състава на журито на „Мастършеф“ Лео Бианки

...
Новото попълнение в състава на журито на „Мастършеф“ Лео Бианки
Коментари Харесай

Лео от „Мастършеф“ в скандал с наркотици

Новото попълнение в състава на журито на „ Мастършеф “ Лео Бианки се оказа клиент на Темида с богато престъпно досие. Италианецът бил извънредно избухлив юноша и още малолетен се е сблъскал челно с опиатите и бруталните закононарушения.

Едва 14-годишен актуалният кулинар попаднал в неприятна компания и за пръв път нарушил закона, пушейки трева и участвайки в жестоки мелета по нощни заведения и игрища в родната Италия. По-късно се забъркал с хора, които правили кражби и грабежи под въздействие на солидно количество алкохол и тежки опиати, които да притъпяват разсъдъка им, писа „ Ретро “.

Най-много се срамувал от влизането си в ареста, което можело да има съществени последици и да съсипе изцяло младостта му.

„ На 10 март 1992 година бях навръх 18 години и 1 ден. Отпразнувах пълнолетието си с другари и се напихме. Сбихме се с двама патрулни служители на реда. Успях да избягам, само че полицията пристигна сутринта у дома и ме арестува. Пуснаха ме след 20 часа в ареста, а след седмица ме съдиха по бързата процедура. За благополучие, съдийката ме погледна и ми сподели: „ Няма да ти продънвам целия живот, ще напиша, че си направил тази нелепост преди два дни преди да станеш на 18 “, спомня си за скандалната преживелица ресторантьорът.

Да се откачи от средата, в която движел, му коствало няколко години, само че когато видял по какъв начин двама негови другари умират от свръхдоза, а останалата част от бандата им е задържана, единственото избавление било да напусне родното си място.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР