Новото попълнение на РБ (Лайпциг) Дани Олмо разкри какво го

...
Новото попълнение на РБ (Лайпциг) Дани Олмо разкри какво го
Коментари Харесай

Дани Олмо даде обяснение за избора си

Новото попълнение на Република България (Лайпциг) Дани Олмо разкри какво го е предиздвикало да избра офертата на немския клуб. Атакуващият халф отхвърли предложенията на Милан и Уулвърхамптън, с цел да укрепи “червените бикове” с контракт за 4,5 години. За него осминафиналистът в Шампионската лига ще заплати на Динамо (Загреб) рекордните 35 млн. евро.

“Лайпциг е млад и атрактивен клуб, който ме завоюва с философията си да развива и има вяра в младите си гении. Надявам се да оказа помощ на тима да продължи по сполучливия си път”, съобщи 21-годишният Олмо.

DONE DEAL: @DieRotenBullen have confirmed the signing of Dani Olmo from Dinamo Zagreb on a four-year contract. pic.twitter.com/kR6QbRK1GC
— Squawka News (@SquawkaNews) January 25, 2020
“Щастливи сме, че успяхме да убедим Дано да подпише с нас, без значение че към него имаше интерес от топ клубове - разяснява пък спортният шеф на Разенбалшпорт Маркус Крьоше. - Той е доста първокласен футболист, като разполага с брилянтна техника и е “смъртоносен” пред гола. Той придава на тима ни повече качество и вариативност.”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР