Новото попълнение на Озан Кабак може да дебютира за мърсисайдци

...
Новото попълнение на Озан Кабак може да дебютира за мърсисайдци
Коментари Харесай

Кабак може да дебютира срещу Сити, за Алисон, Мане и Фабиньо също има шанс да играят

Новото попълнение на Озан Кабак може да дебютира за мърсисайдци в огромно дерби против тази неделя. и, които пропуснаха последните мачове на първенците поради контузии, през днешния ден ще упражняват с тима, тъй че има късмет и те да са разполагаем за семейството против водача в Премиър лийг. Алисон ще организира самостоятелно занятие и според от положението му през днешния ден и на следващия ден ще реши дали да го употребява против Манчестър Сити.

Озан към този момент има разрешителното, с цел да играе в неделя. Явно то е пристигнало в последните 10 минути, тъй като преди този момент никой не ми беше споделил за това. Страхотно! Дали ще стартира? Не знам. В нашата обстановка би трябвало да забележим кой може да играе и кой - не, кой би трябвало да играе и кой - не. В един съвършен свят би трябвало да имаш няколко седмици, с цел да работите дружно върху нещата, свързани със отбраната, организацията и така нататък Бен (Дейвис) и Озан (Кабак) упражняваха през вчерашния ден и през днешния ден имаха среща с екипа за разбори, на която им показахме всички неща, които по принцип вършим в центъра на отбраната. Днес ще проведат естествена подготовка, на следващия ден също ще имат такава. След това ще забележим. Още не знам.

Алисон се усеща задоволително добре, с цел да има самостоятелно занятие през днешния ден. Садио и Фабиньо ще вземат участие в част от отборната подготовка. След това ще забележим ", съобщи мениджърът на тима Юрген Клоп на днешната си конференция. Премиър лийг 23 кръг, събота 6 февруари  Ливърпул 17:00предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР