Новото попълнение на Левски Стайн Спиерингс даде първото си интервю

...
Новото попълнение на Левски Стайн Спиерингс даде първото си интервю
Коментари Харесай

Спиерингс: Можем да преборим Лудогорец и да вземем титлата

Новото попълнение на Левски Стайн Спиерингс даде първото си изявление за клубната телевизия на „ сините” Нидерландският полузащитник показа, че се усеща чудесно в редиците на българския клуб и е благополучен, че прехвърлянето му е станал факт.

„ Наистина съм благополучен, че съм тук и съм част от тима. Бях един ден в София, след което се причислих към подготвителния лагер с останалите момчета. Ентусиазиран съм и нямам самообладание да видя какво следва пред нас. Това, което виждам до тук доста ми харесва. Впечатленията ми са повече от положителни. Организацията е на доста високо равнище. Отборът и колективът са отлични. Тренировките също са на високо равнище. Заобиколен съм от експерти, които знаят какво вършат, тъй че за мен всичко е ужасно и се усещам добре “, разяснява Спиерингс.

„ Една от аргументите да дойда в Левски е опцията да се боря за купата. Вярвам и знам, че можем да се преборим с Лудогорец и да станем първенци. Важна за мен е и опцията да играя в Лига Европа и Шампионската лига, в случай че спечелим титлата”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР