Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) Микаел Кюизанс даде обширно интервю,

...
Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) Микаел Кюизанс даде обширно интервю,
Коментари Харесай

Кюизанс: Байерн е огромен шанс за мен

Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) Микаел Кюизанс даде обстойно изявление, в което показа за какво е избрал да подпише с първенците на Германия и какви са били другите възможности пред него. 20-годишният полузащитник идва на “Алианц Арена” след два сезона в редиците на Борусия (Мьонхенгладбах), като баварците заплатиха за него 10 милиона евро. Той ще играе с №11 в състава на Нико Ковач.

“Топ тимовете от Лига 1 желаеха да ме върнат във Франция, само че когато се появи интерес от страна на Байерн, взех решение да подхваща този ход. Това може да бъде най-големият късмет в кариерата ми”, уверен е френският младок.

Младежкият национал регистрира, че конкуренцията е потребна, още повече когато става дума за състезание с към този момент потвърдени и класни играчи. Кюизанс добави, че има огромни упоритости и не е имало по какъв начин да каже “не” на Байерн.

“Мога да се приспособявам към всяка една роля в полузащитата. Ще играят там, където треньорите желаят от мен да играя. Но най-вече ми харесва да съм плеймейкър, който намира пространства за съотборниците си. Не съм се съветвал с останалите французи в тима. Бях съсредоточен върху прехвърлянето. Но е хубаво, че имам сънародници тук, тъй като ще се интегрирам по-бързо, въпреки че всички приказваме немски”, приключва халфът.
Бундеслига 1 кръг, петък 16 август  Байерн Мюнхен 2:2краен резулат  Херта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР