Новото попълнение към семейството Leoncino на 111-годишния производител на мотоциклети

...
Новото попълнение към семейството Leoncino на 111-годишния производител на мотоциклети
Коментари Харесай

Benelli Leoncino 800 - порасналото лъвче

Новото попълнение към фамилията Leoncino на 111-годишния производител на мотоциклети Benelli от Пезаро - Leoncino 800, приключва серията едноименни модели 125 и 500 и в това време отбелязва навлизането на Benelli в по-високите класове по ходов размер.

Италианските дизайнери са основали атрактивна композиция от типичен и модерни стилови детайли към тънката рамка на модерния италиански роудстър. Това, което прави усещане в дребното лъвче, както се превежда Леончино, е деликатното качество на направата и вниманието към детайла.

Новата решетъчна тръбна рамка освен притегля вниманието, само че и обезпечава спортни качества и усъвършенства характерностите на каране на динамичния двуцилиндров мотоциклет. Сърцето на модела Euro 5 е новият двуцилиндров мотор с водно изстудяване и 754 cc, който захапва газта и задвижва шикозния мотоциклет с цялостна мощ съпроводена от здрав звуков пейзаж. Той предлага мощ от 56 кВт/76,2 к.с. при 8500/мин и обезпечава 67 Нм въртящ миг при 6500/мин.



Обърната надолу вилка с диаметър 50 милиметра и 130 милиметра ход на пружината е инсталирана начело, до момента в който клатещо се рамо с централен моношок работи откъм гърба и предварителното натоварване на пружината може да се контролира ръчно. Широкото кормило, изправената, само че спортна позиция на седене с височина 82 сантиметра и ясно структурираният кокпит с TFT екран и най-новите технологии обезпечават добър надзор и преглед.

Според производителя спирачната система на Leoncino 800 предлага сигурност с помощта на полуплаващия двоен диск с диаметър 320 милиметра и радиално инсталирани спирачни апарати с четири бутала начело.Отзад е диск с диаметър 260 милиметра и двубутални спирачни апарати, всички поддържани от Bosch ABS. Новият Leoncino 800 към този момент се предлага от представителствата на Benelli в цветовете Steel Grey и Forest Green за 7699 евро плюс разноските за доставка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР