Новото поколение на спортното купе Ford Mustang ще получи индекс

...
Новото поколение на спортното купе Ford Mustang ще получи индекс
Коментари Харесай

Ford търси инженер за новия Mustang

Новото потомство на спортното купе Ford Mustang ще получи показател S650 и ще бъде показано през 2022 година Очакваше се, че автомобилът ще се появи пред аудитория още през тази година, само че премиерата му е отсрочена по предписание на изпълнителния шеф на компанията Джим Хакет.
Какви са аргументите за отлагането, не се оповестява, само че е прекомерно допустимо, това да се дължи на... липса на фрагменти. Участници в интернет-форума Mustang6G откриха в обществените мрежи много любопитна публикация, оповестена от Ford. В нея се търси инженер, който да се занимава с шумоизолацията и оптимизацията на салона точно на новото потомство на Ford Mustang.
Сегашната генерация на именития модел носи показател S550, като беше показана преди 6 години. Въпреки, че през 2019 година продажбите на автомобила спаднаха, той още веднъж изревари главните си съперници Chevrolet Camaro и Dodge Challenger, като за пета поредна година стана най-популярният състезателен автомобил на пазара в Съединени американски щати.
През 2020 година компанията от Мичиган въпреки всичко ще предложи нещо ново на феновете на паметната спортна кола. Това ще бъде рискова версия Mach 1, която би трябвало да бъде показана по време на автосалона в Детройт. За първи път в историята си най-популярното ревю на коли не се организира през януари, а беше преместено за юни, като ще смени и формата си. Вместо галерия, автосалонът ще е част от фестивал под намерено небе.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР