Новото поколение на Серия 4 Купе ще излезе на пазара

...
Новото поколение на Серия 4 Купе ще излезе на пазара
Коментари Харесай

Със затаен дъх за новата Серия 4 Купе на BMW

Новото потомство на Серия 4 Купе ще излезе на пазара в края на годината и ще е в действителност величествено. Двувратият състезателен модел продължава красивата поредност от купета на BMW, която стартира с 3/15 PS DA 4 през 1931-ва година, минава през спечелилия в Mille Miglia - BMW 327, и стига до през днешния ден.

За пръв път ще забележим рисково спортното BMW M440i xDrive Купе с редови шестцилиндров бензинов мотор с мощ 275 кВт/ 374 к.с. До него в шоурума ще има и два четирицилиндрови бензинови мотора и един четирицилиндров дизелов. През март следващата година ще дойдат и два редови шестцилиндрови дизелови мотора. За общоприетоо съоръжение за модела ще се счита осемстепенната трансмисия Steptronic, а като алтернатива ще е осемстепенна Steptronic Sport с нова Sprint функционалност за непринудено и динамично ускоряване. При старта на продажбите интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive ще се предлага при два модела, а от март 2021 година – при четири.
" Новото BMW Серия 4 Купе с още по-атрактивен профил по отношение на предходния модел. Характерни динамични качества с помощта на точно усъвършенстваната конструкция на каросерията и окачването. Специфичният за модела пакет от подсилващи греди усилва здравината на каросерията. Центърът на тежестта на автомобила е снижен с 21 мм, задната диря е по-широка с 23 мм по отношение на новото BMW Серия 3 Седан. Структури на каросерията и окачването с усъвършенствано тегло. Хармонично систематизиране на тежестта сред осите в съответствие 50:50. Целенасочено усъвършенстване на аеродинамичните качества и притискането на задната ос ", споделят от BMW.  Колкото до окачването, серийно ще е с самостоятелни настройки на хода на амортисьорите, а опционалното М ще е типично по-стегнато, с спомагателни подсилващи греди и изменчиво кормилно ръководство. За в допълнение поръчване ще са адаптивното М окачване с електронно управляеми амортисьори, М спортните спирачки и М спортния диференциал с изцяло изменчив блокаж на задната ос. Физиономията на новата Серия 4 е много друга от тази на Серия 3 - гледа те с изразителна отвесна бъбрековидна радиаторна решетка, подсказваща голямата и жадност за въздух за изстудяване. LED фаровете са серийни и с изключително тесни очертания, а адаптивните LED с лазерни светлини са алтернатива.  Дизайнът на интериора е състезателен и извърнат към теб. Ти, който управляваш автомобила. Ти, който си избрал новата Серия 4 Купе и изпитваш същинско наслаждение от шофирането. Имаш Infotainment система с до 10,25-инчов надзорен екран и опционално, изцяло цифрово 12,3-инчово арматурно табло. Докосваш новия състезателен кожен волан и седиш на новоразработените спортни седалки.
BMW дават обещание, че тук има “значително нараснал акустичен и климатичен комфорт спрямо предходния модел”. Обясняват, че серийното предно стъкло с акустично остъкляване и новата тризонова автоматизирана климатична апаратура са тук с тази цел.
Стъкленият преносим покрив е с удължена с 24 мм транспарантна повърхност, вътрешното осветяване е с Welcome Light Carpet, озвучителната система Harman Kardon Surround Sound, а ръководеното посредством смарт телефон или BMW Display ключ стационарно отопление е като алтернатива. Новото потомство на BMW Head-Up екрана предлага увеличена със 70 % повърхност на проекцията. Иновативното 3D визуализиране на покрайнината на цифровото арматурно табло изобразява автомобила и зоната към него, както и работата на дейните асистиращи системи. За новото покоение Серия 4 Купе може да се приказва още доста, само че към този момент просто ще си поемем мирис и ще изчакаме да стане есен, с цел да го забележим онлайн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР