Новото поколение на Mercedes-Benz S-Class, което при премиера си през

...
Новото поколение на Mercedes-Benz S-Class, което при премиера си през
Коментари Харесай

Новият Mercedes-Benz S-Class се оказа с дефект

Новото потомство на Mercedes-Benz S-Class, което при премиера си през предходната година беше несъмнено като „ най-съвършеният в техническо отношение автомобил в света “, се оказа със сериозен проблем. Въпреки големите сума, която беше изхарчена за неговите разработка и произвеждане, първокласната лимузина се оказа с недостатък и се наложи част от създадените към този момент коли да бъдат вкарани в сервизите на марката.
Според Business Insider оповестява, че казусът е в кормилната щанга, като той въздейства съществено на ръководство и може да докара даже до случай по време на пътуването.Собствениците на флагмана на марката бяха поканени от Mercedes да посетят оторизиран сервиз, където проблематичните елементи ще бъдат тествани и, в случай че е нужно, да бъдат сменени. Това ще бъда за сметка на производителя.
 Volvo и Mercedes ще вършат дружно мотори Volvo и Mercedes ще вършат дружно мотори
Все повече автомобилни производители стартират да отделят съществени запаси за изработката на електрически автомобили и това ги кара да понижават раз...
От концерна Daimler, който има Mercedes-Benz, оповестиха, че казусът визира към 1400 коли. Техните притежатели би трябвало „ неотложно да посетят сервиз “, защото роблемните щанги може да не са били подобаващите за този модел. А това би могло да докара до нарушение на връзки при кормилната рейка.
Според представител на производителя, съставният елемент е създаден от външна копания и едоставян в завода на марката като подготвен модул с други елементи и по този начин е поставян на колите. Това е направило откриването на казуса на практика невероятно на поточната линия.
Новият Mercedes-Benz S-Class се създава в завода на Daimler в Зинделфинген, Германия. Същата фабрика създава и по-луксозната версия Maybach S-Class, а скоро там ще се асемблира и електрическия EQS. Дали и при други модели се употребява дефектната част, занапред ще стане ясно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР