Новото поколение Honda CR-V за първи път ще се предлага

...
Новото поколение Honda CR-V за първи път ще се предлага
Коментари Харесай

7 места в новия модел CR-V

Новото потомство Honda CR-V за първи път ще се предлага опционално със 7 места. Допълнителните седалки на третия ред дават опция за удобно настаняване освен на деца, само че и на възрастни, тъй като конструкторите са планували задоволително място за комфортно пътешестване на дълги дистанции.

 Honda to unveil the all-new CR-V at the Geneva Motor Show

Петата генерация на най-продавания SUV в света идва с удължена колесна база и увеличена ширина. Багажникът е по-дълбок, а дъното му е с две позиции. Вратата се отваря безконтактно с придвижване на крайници. В новия модел CR-V са приложени голям брой умни решения, които улесняват всекидневието на потребителите. Делимите в съответствие 60:40 задни облегалки се сгъват по-лесно отвсякога, лидерът програмира височината на отваряне на багажника, а пространствата за предпазване в централната подпора могат да се реорганизират по три разнообразни метода. Благодарение на изчистената линия на бордното табло е увеличено вътрешното пространство и се основава чувство за ширина и шир.

 Honda to unveil the all-new CR-V at the Geneva Motor Show

Модернизираният външен дизайн придава на автомобила по-атлетично наличие. Новото оформление и спомагателните кори под мотора и под кабината трансформират CR-V в един от най-аеродинамичните SUV-ове. За това спомага и дейната решетка с преносими жалузи. При пазарния старт през есента моделът ще излезе с новия бензинов турбо мотор на Honda, обвързван с 6-степенна механична или с усъвършенствана автоматизирана CVT трансмисия. Стандартното задвижване е на предните колела. Купувачите могат да изберат и система за двойно предаване от ново потомство с образован надзор в действително време. За по-висока проходимост пътният луфт е повишен с близо 4 см. Новото шаси обезпечава първокачествен комфорт на возене и положителни офроуд благоприятни условия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР