Новото поколение AMD Radeon софтуер пристига с интересни подобрения. Едно

...
Новото поколение AMD Radeon софтуер пристига с интересни подобрения. Едно
Коментари Харесай

Radeon Boost - новият начин да вдигнем кадрите в секунда при игрите с нашата AMD видеокарта

Новото потомство AMD Radeon програмен продукт идва с забавни усъвършенствания. Едно от тях е Radeon Boost технологията. Използвайки динамична смяна на резолюцията в моменти на бързи придвижвания по екрана, AMD твърди, че може да усъвършенства броя на фрагментите в секунда (фреймрейт) с съвсем 40%. Това прави анимациите по-плавни, понижава латентността, и то без да се нарушава доста качеството на картината.
Компанията разказва технологията като „ Динамична резолюция, основана на придвижване “
Открива по кое време ще вършим бързо придвижване в играта и смъква резолюцията, с цел да усили фреймрейта. Със сигурност по-бдителните геймъри ще виждат някаква разлика, само че AMD твърди, че за множеството хора ще е незабележима.

Според разработчиците се реализира приблизително 23% усъвършенстване в средностатистическите FPS игри, които програмата поддържа. При Overwatch стига до съвсем 40%.
Списък с поддържани заглавия:OverwatchPlayerUnknown’s BattlegroundsBorderlands 3Shadow of the Tomb RaiderRise of the Tomb RaiderDestiny 2GTA 5CoD WW2
Компанията ще разшири листата, в случай че функционалността се одобри добре от хората. Също по този начин няма потребност разработчиците на игри да вършат нещо характерно. Няма ограничаване кои игри ще се поддържат, стига хората да се интересуват.

Опцията се включва и изключва от Radeon софтуера. Има настройки за изпипване на %, с който резолюцията ще се смалява при активация. Колкото по-нисък е, толкоз повече ще се усъвършенства продуктивността, само че за сметка на качеството на картината.

Ако желаете да тествате AMD Radeon Boost, може да го извършите като свалите последния ъпдейт за драйверите на вашата AMD видеокарта от тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР