Новото поколение акустични TWS слушалки HUAWEI FreeBuds Pro 2, разработени

...
Новото поколение акустични TWS слушалки HUAWEI FreeBuds Pro 2, разработени
Коментари Харесай

Започват продажбите в България на новите HUAWEI FreeBuds Pro 2, разработени в партньорство с Devialet -

Новото потомство акустични TWS слушалки HUAWEI FreeBuds Pro 2, създадени в партньорство с Devialet, към този момент се оферират на българския пазар в цветовете бял и Silver Frost, на целесъобразна цена от 399 лв..

Те са основани на неповторима Ultra-hearing True Sound Dual Driver звукова система, която интелигентно координира два драйвера в съвършен синхрон за чудесно аудио осъществяване. Планарната диафрагма, присъща за слушалките от висок клас, спомага за възпроизвеждане на ярки и прецизни високи тонове, а динамичният драйвер с четири магнита - за по-добри междинни и по-ниски честоти. Резултатът е необятен диапазон, от 14Hz до 48kHz1, предаващ тъкмо звуковите елементи.

HUAWEI FreeBuds Pro 2 са в положение автоматизирано и в действително време да настройват звука съгласно структурата на ушния канал и метода на носене. Освен това те оферират усъвършенствано интензивно шумопотискане, с помощта на новата Triple Mic ANC система. Технологията Intelligent Dynamic ANC 2.0 разпознава тъкмо центъра на външното звуково поле и избира подобаващ режим, с цел да даде комфорт при слушане. Дори при полети, Intelligent Dynamic ANC 2.0 отстрани шумовете от моторите на самолета2, а ветроустойчивият дизайн дейно да понижава шума от вятъра.

По време на телефонни диалози, HUAWEI FreeBuds Pro 2 разграничават правилно човешкия глас и обезпечават изключителна чiстота и комфорт, както при гласови, по този начин и при видео диалози, без значение от мястото на провеждането им3.



HUAWEI FreeBuds Pro 2 не се смущават от дъжд и изпотяване, с помощта на IP54 резистентност на водни пръски4, и оферират безпроблемна връзка с две устройства за автоматизирано превключване на диалози. Функцията работи с устройства от Huawei екосистемата, в това число смарт телефон, таблет, компютър и часовник, както и със смарт системите Android, iOS и Windows. Новите слушалки оферират дълъг живот на батерията - до 4 часа възпроизвеждане и общо 18 часа с кутията за зареждане, с включено интензивно шумопискане, и до 6,5 часа слушане и общо 30 часа с кутията за зареждане5, при изключено.

FreeBuds Pro 2 се оферират на целесъобразна цена от 399 лв. от Yettel, Виваком, Технополис, Зора и партньорската мрежа на Поликомп, и се чакат скоро и в A1 и Техномаркет.

Повече информация за модела на

---------------------

1Данните за честотния диапазон идват от лабораториите на Huawei. Bluetooth връзката изисква LDAC™ HD шифроване и декодиране, а скоростта на предаване би трябвало да бъде над 960 kbps.

2Кривата за угнетяване на шума на самолета се поддържа единствено на телефони Huawei, работещи с EMUI 12 или по-нова версия, като Audio Accessory Manager е обновен до версия 12.0.0.140 и по-нова. След като настроите обвързвания смарт телефон в самолетен режим, слушалките автоматизирано ще откриват шума в кабината с Intelligent Dynamic ANC 2.0.

3Тази функционалност понижава околния звук и показва кристално чист тон на другата страна по време на диалози. Действителното преживяване при позвъняванията може да варира според от навиците на потребление, факторите на околната среда и несъответствията на обособените приложения.

4Устойчивостта на прахуляк и вода IP54 е използвана единствено за самите слушалки, а не за калъфа за зареждане. Това устройство е стабилно на пръски, прахуляк и вода при естествени условия. Той беше тестван при следени лабораторни условия и получи утвърден рейтинг IP54 според IEC стандарт 60529. Устойчивостта на пръски, прахуляк и вода не е непрекъсната и продуктивността може да се утежни заради ежедневното изхабяване. Избягвайте да зареждате устройството във влажна среда. Повреди от течности не се покриват от гаранцията.

5Данните за живота на батерията и зареждането идват от лабораторни проби на Huawei. По време на тестванията аудио във формат AAC се възпроизвеждаше при 50% равнище на звука и с деактивиран ANC. Настройките по дифолт бяха употребявани за други функционалности. Действителните резултати може да варират според от силата на звука, аудио източника, разстройствата в околната среда, характерностите на продукта и навиците за потребление.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР