Новото музикално видео на Преслава и Константин, което се появи

...
Новото музикално видео на Преслава и Константин, което се появи
Коментари Харесай

Хакери свалиха потенциален хит на Преслава и Константин от YouTube

Новото музикално видео на Преслава и Константин, което се появи напълно неотдавна, бе свалено от най-голямата платформа за видеоосподеляне, а точно YouTube.

" Сладкото зло ", както е озаглавен сингъла на хитовите реализатори, пожъна голям триумф - за седмица събра милиони гледания и се подреди в трендинг класацията " Набиращи известност " в платформата YouTube. Преди дни обаче, видеоклипът бе свален, а меломаните считат, че това се дължи на хакерска офанзива или неуредени авторски права.



Към днешна дата атрактивното видео към сингъла още веднъж е онлайн и е заело челна позиция в музикалните ранглисти, а самите реализатори не разясниха неприятната ситуацият с премахването на видеото им от формалния Ютуб канал на Преслава.

" Сладкото зло " е по музика и аранжимент на хитмейкъра Даниел Ганев. За текста са се погрижили Анастасия Мавродиев и Росен Димитров. Режисьор на видеото е Виктор Антонов - Рик.

Известно е, че с изключение на сполучлив дует, Преслава и Коцето имат и едно от най-дългогодишните другарства в светските среди. Двамата постоянно пътуват дружно на екзотични дестинации и споделят видеа и фотоси в обществените мрежи, нормално с изключение на техните половинки компания им прави и фолк певицата Софи Маринова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР