Новото лице на спорта по Би Ти Ви Флорина Иванова

...
Новото лице на спорта по Би Ти Ви Флорина Иванова
Коментари Харесай

Новата звезда на Би Ти Ви излиза с финансист

Новото лице на спорта по Би Ти Ви Флорина Иванова има съумяло и заможно гадже за смут на мъжката част на феновете. Брюнетката, която се причисли към екипа на първата частна телевизия преди дни описа, че избраникът й се труди като финансов експерт в ИТ-фирма и е „ прекрасен”. Младата дама, която се изявяваше като лице на телевизия БиТ на Сашо Диков идва на мястото на Елена Яръмова. Тя и колоритният някогашен състезателен публицист Алекси Сокачев чака второ дете.
Водещата на спортните вести по Би Ти Ви към този момент е излязла в майчинство.


Това ще бъде второ дете в фамилията. Яръмова и Сокачев към този момент имат момиченце на 9 години, което от дълго време ги молело и за братче, и за сестриче. Сега било на върха на щастието, че най-сетне фантазията му ще с реализира, писа „ Уикенд “. До раждането има още много време, само че майката е предпочела да остане у дома и да си почива, вместо да се товари с непотребна работа. Това решение тя взела, откакто се посъветвала с лекаря, който следи бременността ѝ. Според него, стресът от новинарската работа, тичането по спортни събития и непрекъснатото висене пред компютрите в нюзрума на малкия екран не са потребни за бебето, което е на път.

Основният проблем обаче били нервите, хвърляни всекидневно в общата работа с другата водеща на спорта – Николета Маданска, която от години спи с шефа на новините Венелин Петков. Публична загадка е, че точно стройната русокоска е била в основата на уволнението на Алекси Сокачев от малкия екран преди 2 години. Обявеният за „ класик” в сектора коментатор направи възторг с виковете си: „ Моци, Моци!”, откакто румънецът избави две дузпи за Лудогорец и с това класира тима за груповата фаза на Шампионска лига.

Сокачев бе награден като най-атрактивен футболен коментатор, а малко по-късно – уволнен от Би Ти Ви. Половинката му Елена резервира работата си, само че се приказва, че всеки ден в нюзрума за нея бил същински пъкъл. Причината – спорът с колежката ѝ Николета, която колела и бесела в спортния отдел. До ден сегашен бъдещата майка не можела да ѝ елементарни уволнението на мъжа си, а Маданска едвам я понасяла и непрекъснато ѝ създавала проблеми.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР