Новото издание на бойната галавечер ще се проведе във Варна,

...
Новото издание на бойната галавечер ще се проведе във Варна,
Коментари Харесай

SENSHI изправя 22 бойни звезди от 13 държави на 26 февруари – вижте бойната карта на събитието

Новото издание на бойната галавечер ще се организира във Варна, билетите са в продажба в мрежата на Eventim

Нова огромна бойна галавечер от интернационалната марка SENSHI следва на 26 февруари във Варна. Бойната карта на събитието е повече от ударна и включва общо 11 дуела сред бойни звезди и първенци от 13 страни.Програмата с дуелите е към този момент публична и налична – в конфликтите на титаните ще се включат петима от най-утвърдените български бойци, а в основния мач за вечерта публиката във Варна и феновете пред дребните екрани ще имат опция да се насладят на дълго чакан дуел сред сръбския войник Никола Тодорович и немската бойна звезда Сергей Браун.

Билетите за SENSHI са към този момент в продажба в мрежата на. Те са на цени от 10 и 20 лева През всеки може да си резервира и VIP маса, от която да следи конфликта на титаните от още по-близо.

Кои са огромните конфликти, които ще видите на 26 февруари, вижте в този момент:

Двубой #1

Кат. 70 кг, устав: KWU Full Contact

Дaвиде Пиетролини, Италия, vs. Айк Даниелиян, Русия

Давиде Пиетролини е на 30 години от Италия. Той е победител в шампионата Max Muay Thai super fight и е бил кандидат за международната купа на Международната муай тай и кикбокс асоциация (IMTKА). Това ще е дебютът му на SENSHI.

Неговият конкурент Айк Данелиян от Русия е на 31 години и почитателите към този момент го познават от кръга на SENSHI. През юли 2021 година Данелиян стана първият SENSHI Европейски първенец в категорията до 70 кг на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. През 2013 година той става Европейски първенец по киокушин в категорията до 70 кг, а през 2019 година печели и шампионската купа по киокуошин на Русия още веднъж в категорията до 70 кг.

Двубой #2

Кат. 70 кг, устав: KWU Full Contact

Серджо Санчез, Испания, vs. Драгомир Петров, България

Серджо Санчез е на 35 години от Испания и има сериозен опит зад тила си. Неговото театрално име е „ Динамита “ – той е повторен Европейски WAKO PRO първенец, Иберийски и испански първенец на професионалната сцена. На 26 февруари Санчез ще излезе на кръга на SENSHI за пръв път.

Драгомир Петров е на 28 години от България и към този момент има няколко победи от кръга на SENSHI. Той има още Европейска купа по муай тай от EMC за 2019 година, а през същата година става и победител във веригата „ Wizard “ и „ Max Fight Pro “. Петров е още бронзов медалист от Балканското състезание по кикбокс през 2018 година, както и четирикратен народен първенец на България

Двубой #3

Кат. 70 kg, устав: KWU SENSHI

Александр Иванов, Русия, vs. Петър Стойков, България

Александр Иванов е на 31 години от Русия. Сблъсъкът му против Петър Стойков ще бъде и неговият дебют на SENSHI. Руснакът е първенец по муай тай от боксовия стадион Бангла, първенец на K-1 WKF в Китай през 2017 година и повторен победител в интернационалните дуели WKF-KLF в Китай (2017-2018).

Петър Стойков e притежател на европейска купа при експертите, има и международна и европейска купа по муай тай, както и сребърен орден по киокушин от Световното състезание на Световния киокушин съюз (KWU) за юноши (2013 година). Той е рекордьор по участия на кръга на SENSHI, от които записва единствено една загуба. През 2019 година завоюва супер шампионата SENSHI Cup в Камчия, постигайки три безапелационни победи в границите на два дни и заслужи наградата „ Нокаут на вечерта “.

Двубой #4

Кат. 75 кг, устав: KWU Full Contact

Цезар Буздуган, Румъния, vs. Атанас Божилов, България

Цезар-Матей Буздуган, прочут още като „ Железният боздуган “, е на 34 години от Румъния. Дебютът му в SENSHI ще бъде против един от най-титулуваните български бойци и нееднократен първенец на SENSHI Атанас Божилов. Буздуган обаче никога не е за подценяване. Той е европейски първенец и нееднократен народен първенец на Румъния по кикбокс.

Атанас Божилов е един от най-изявените и известни български кикбоксьори. Световният ни първенец на KGP и WAKO PRO е играч на бургаския отбор „ Fight Factory “ и има осем победи от кръга на SENSHI – последната от тях беше на юбилейното десето издание на SENSHI през декември 2021.

Двубой #5

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Владислав Тюрменко, Украйна, vs. Едуард Алексанян, България

23-годишният Владислав Тюрменко от Украйна ще бъде боецът в аления ъгъл в 5-ия конфликт на титаните. Украинецът е победител от Световната купа по кикбокс WAKO и от интернационалния шампионат Wizard Open Ring 2018/2019. Тюрменко е първенец на Украйна по кикбокс K1 WAKO.

Едуард Алексанян, прочут още като “Мистър Шоу ”, е на 25 години от България и има към този момент няколко изяви и победи на SENSHI, като точно на кръга на галата той завоюва и едно от най-големите си достижения – стана Европейски първенец на WAKO PRO К1 в кат. до 81.4 кг. Алексанян е повторен народен кикбокс първенец и първенец по кикбокс от шампионата Savages.

Двубой #6

Кат. 70 кг, устав: KWU SENSHI

Алесио Малатеста, Италия, vs. Артьом Пашпорин, Русия

Алесио Малатеста е на 20 години от Италия. На 26 февруари той ще направи своя дебют в SENSHI с борба против един от най-атрактивните бойци, стъпвали на интернационалната церемония. Малатеста има впечатляващ лист с достижения. Той е MAX Muay Thai първенец, IMTKA международен и европейски първенец и MTGP междуконтинентален първенец.

Артьом Пашпорин е на 28 години от Русия и е добре прочут на почитателите на SENSHI с атрактивната си визия и изненадващите мачове, които прави. Той е нееднократен международен първенец по муай тай. Става номер 1 в света от шампионатите W5, GPRO, S1. Бил е и интерконтинентален първенец от WKU, както и Европейски първенец от WMC. Победител е от влиятелния съветски шампионат “Битка на първенците ” 10.

През 2021 година Пашпорин завоюва цели 4 шампионски пояса от SENSHI.

Двубой #7

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Максим Заплитний, Молдова, vs. Майкъл Астур, Естония

Седмият дуел на SENSHI ще предложи още един завладяващ конфликт. Дебютът си на галата ще направи Максим Заплитний от Молдова. Прозвището му е „ Лудият Макс “. Той е европейски първенец по кикбокс, молдовски първенец по тайландски бокс и молдовски първенец по кикбокс.

Майкъл Астур от Естония ще бъде съперникът в синия ъгъл. През 2019 той става бронзов медиалист от Световното състезание WAKO K-1, а през 2018 година печели сребро от Европейското състезание на WAKO K-1. Астур става първенец от шампионата „ Мегдан “ преч 2020 година

Двубой #8

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Есхан Саджит, Иран, vs. Флорин Ламбаджиу, Румъния

На 26 февруари своя дебют в SENSHI ще направи Есхан Саджит от Иран. Неговото название е „ Диамантът “, а присъединяване му в галата бе една от огромните изненади в новото издание на веригата. Иранецът e на 23 години и е интернационален първенец по карате киокушин. Той е бил част от иранския народен тим по киокушин. На професионалния кръг има 3 победи в кикбокс дуели.

Флорин Ламбаджиу, още прочут на почитателите на бойните спортове като „ Рамбо “ е един от най-хубавите боксьори на румънската кикбокс сцена. Той е единствено на 25 години, само че описът му с достижения включва шампионска купа от националния шампионат по самбо на Румъния. „ Рамбо “ е прочут с опустошаващия си ляв удар. На 26 февруари той ще се качи на кръга на SENSHI за повторно. През юли 2021 беше дебютът му – тогава Ламбаджиу завоюва шампионски пояс от SENSHI.

Двубой #9

Кат. +95 кг, устав: KWU Full Contact

Юку Уриендал, Естония, vs. Ахмед Крънич, Босна и Херцеговина

Юку Уриендал е международен първенец на IFMA по муай тай от 2014 година и на 26 февруари той ще направи своя дебют в SENSHI. Уриендале на 33 години от Естония и е висок впечатляващите 192 см.

Неговият конкурент Ахмед Кърнич от Босна и Херцеговина е прочут на почитателите на SENSHI. Той е на 24 години и е висок съвсем 2 метра! Крънич е европейски първенец на WAKO PRO K-1 и сребърен медалист от международното и европейското състезание на WAKO K1. Ахмед Кърнич също е първенец на WAKO K-1 BALKAN от 2017 и 2018 година

Двубой #10

Кат. 85 кг, устав: KWU Full Contact

Бобан Илиоски, Република Северна Македония, vs. Александър Петров, България

Бобан Илиоски е на 25 години от Република Северна Македония. Той е сребърен медалист от Световното състезание на IFMA B клас през 2018 година в Мексико и бронзов медалист от европейското състезание на WAKO в Словакия през 2018 година Илиоски е и притежател на голям брой международни и европейски шампионати на WAKO.

Александър Петров от България е на 30 години от България. Той е повторен международен първенец при дилетантите и европейски К1 първенец при експертите. Петров е Световен WAKO кикбокс първенец и Европейски WKN кикбокс първенец. В актива си има още шампионски пояси от Max Fight К1 и SFC и е притежател на два шампионски пояса от балканското състезание на WAKO. Статистиката на 30-годишния войник е 27 победи и 4 загуби на профи кръга.

На последното издание на SENSHI Петров направи дебюта си на галата и завоюва първия си шампионски пояс от веригата.

Двубой #11

Кат. 80 kg, устав: KWU Full Contact

Никола Тодорович, Сърбия, vs. Сергей Браун, Германия

Финалният конфликт на SENSHI 11 ще предложи дълго чакан дуел сред бойци, които имат дълга история между тях. След като COVID-19 провали два планувани дуела сред двамата бойци, в този момент на 26 февруари ще забележим най-сетне кой ще бъде огромният победител в основния мач за вечерта!

Никола Тодорович е на 23 години от Сърбия. Той е международен първенец по кикбокс за дилетанти (WAKO) за 2021 година в жанр K-1, първенец на професионалните сръбски бойни вечери „ Мегдан ” и има доста победи в редица национални и интернационалните шоута и шампионати.

32-годишният немски войник Сергей Браун е международен първенец на WAKO PRO – той завоюва пояса си (стил K-1, категория 81,4 кг) в седмото издание на SENSHI през февруари предходната година. Браун е повторен международен първенец по кикбокс (WKU) и първенец по киокушин карате на Diamond Cup. През 2021 година Националната асоциация по бойните спортове на България, с ръководител Шихан Иво Каменов, награди Браун с първата по рода си годишна премия „ Шлема на Спартак “. Трофеят беше присъден за брилянтното показване на немската бойна звезда на кръга на SENSHI през цялата 2021 година.

SENSHI стартира на 26 февруари от 19:00 часа – може да го гледате както от първи ред в зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта във Варна, по този начин и онлайн по Bulgaria ON AIR, Max Sport 1, онлайн по американската телевизия FITE, както и посредством стрийм на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

Рефери и коментатори на огромната бойна церемония още веднъж ще бъдат К-1 величията, трикратните и четирикратни K-1 международни първенци в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст. Специален посетител, рефер и коментатор на SENSHI на 26 февруари ще бъде и грандиозният деец и първенец от веригата „ K-1 Max “ Алберт Краус.

11-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД „ Армеец “, MAX Sport, „ България Еър “ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News, Novinata.bg и KickboxingTV.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР