Новото гадже на Стайко Стайков конкурира чалгаджийките с огромните си

...
Новото гадже на Стайко Стайков конкурира чалгаджийките с огромните си
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Ето я новата на Стайко Стайков! 20 - годишната Марта си сложила ДЖУКИ ГИГАНТ

Новото гадже на Стайко Стайков конкурира чалгаджийките с големите си джуки, видя HotArena .

20-годишната Марта несъмнено впечатлява с визия, само че тя някак си остава на назад във времето, поради гигантските джуки на младото момиче. Пред които даже устните на Мария наподобяват нежни и деликатни. Очевидно девойката държи да показва секси имидж, а това се харесва и на новия й - милионерския правоприемник на семейството Стайкови. 

След като мярката му за неотклонение беше свалена, той се завърна с цялостна мощ в нощния живот на София. И постоянно може да бъде засечен из нощните клубове с новата си обичана. Дали връзката им ще се окаже по-сериозна, можем единствено да гадаем. 

HotArena първи разкри , че откакто Стайко беше пуснат дефинитивно на независимост той всяка седмица е с друга. До преди известно време беше с Галя, която е някогашна на един от най - положителните му другари. Повече за връзката им разкрихме ТУК.

Новата на Стайков също не е инцидентно момиче . Марта Маринова е отгледана от майка си, откакто преди 16 години татко й бе разстрелян в столичния квартал " Хладилника ". До през днешния ден нито убийците, нито поръчителите са известни, написа ПИК.

Преди това пък богаташкият правоприемник имаше връзка с Мария Цветкова.  Наскоро тя самата разкри, че двамата са се разделили, само че са запазили положителните си връзки. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР