Новото C40 Recharge е първият напълно електрически кросоувър на Volvo

...
Новото C40 Recharge е първият напълно електрически кросоувър на Volvo
Коментари Харесай

Volvo C40 дойде у нас с цени от 100 000 лв.


Новото C40 Recharge е първият изцяло електрически кросоувър на Volvo и второ попълнение към електрическото бъдеще на марката. До 2030 година шведският колос възнамерява да е напълно електрическа компания, а до 2040 година - климатично неутрална.

Скандинавският автомобил впечатлява със спортна визия, друга от всичко предлагано от Volvo досега. Сред екологичните интерес съставлява и нова усъвършенствана система за филтриране на въздуха в купето, която предотвратява проникването на до 80% от рисковите частици PM 2.5.
 Новото Volvo C40 пристигна у нас с цени от 100 000 лева - 2
Автомобилът предлага изцяло електрически пробег от над 430 км (по WLTP) с едно зареждане и мощ от 408 к.с. Задвижването се състои от два електрически мотора, един в предната и един в задната ос, задвижвани от 78 kWh батерия, която може да бъде заредена до 80% за към 32 минути. Има и версия с мощ 231 к.с. и единствено с предно задвижване.
 Новото Volvo C40 пристигна у нас с цени от 100 000 лева - 3
Новото C40 Recharge идва с една от най-хубавите инфотейнмънт системи на пазара, основана на Android и създадена взаимно с Гугъл. С нея клиентите могат да разчитат на изцяло интегрирани в автомобила Гугъл приложения и услуги, като Гугъл Assistant, Гугъл Maps и Гугъл Play.

Цената на новото Volvo у нас започва от 101 330 лв. с Данък добавена стойност и включени 5 години гаранция, door to door услуга, както и Сервизен пакет за три години, покриващ гратис регулярен сервиз и обикновено износващи се консумативи (като дискове, накладки, чистачки и др.).
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР