Новото BMW 7-Series вече официално е на българския пазар. Луксозният

...
Новото BMW 7-Series вече официално е на българския пазар. Луксозният
Коментари Харесай

BMW показа новия футуристичен и изцяло електрически модел i7

Новото BMW 7-Series към този момент публично е на българския пазар. Луксозният седан беше показан през днешния ден в София, като продажбите му е нас ще стартират през ноември. Лимузината ще се предлага с всички разновидности на задвижващата система - с мотори с вътрешно горене, хибриди и в напълно електрическа версия, каквато беше показана в столицата.

Новата 7 Series е значима освен като най-представителния модел на компанията от Мюнхен, само че и като изражение на новата й продуктова философия, в която особено създадените гъвкави платформи могат да носят както електрическо, по този начин и стандартно задвижване.
 Снимка 578687
На днешното събитие, извършено в хотел Hyatt Regency Sofia, от BMW показаха точно електрическата 7-Series - i7 във версията xDrive60. Тя разчита на двете електромотора със съвкупна мощ 544 к.с.и 745 Нм въртящ миг. Ускорението от 0 до 100 км/ч лишава 4,7 секунди, а батерията с потенциал 101,7 кВт/ч обезпечава пробег от 625 км с едно зареждане.

Батерията на модела умерено обезпечава над 600 км пробег според от изискванията на шофиране. Колата има 536 к.с. и форсира от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди.

Пробег от към 130 километра се обезпечава единствено с 10 минути зареждане с помощта на опцията за бързо зареждане.
 Снимка 578690
Тази версия на модела ще бъде последвана и от по-мощна трансформация - i7 M70 xDrive. Този електрически автомобил ще се предлага от идната година, като ще развива мощ от над 600 к.с. и 1000 Нм въртящ миг. Ускорението от 0 до 100 км/ч ще лишава по-малко от 4 секунди.

Клиентите на BMW ще имат опция да се снабдят и с хибридния вид M760e xDrive, при който мощността е 571 к.с. и 800 Нм. В тази случай клиентите ще могат да разчитат на пробег от над 80 км единствено на електричество.

Колата наподобява като същинско произведение на изкуството, както извън, по този начин и от вътрешната страна. Силно усещане вършат горните фарове на автомобила, които са допълнени от кристални детайли с марка Swarovski. Задните фарове също резервират типичния за новите модели BMW L-образен дизайн.

Футуристичният тип на електрическият автомобил се добавя и от страничните хромирани елементи, както и от панорамния стъклен покрив. Целта е реализирана: чувство за шир, независимост и комфорт, без значение дали седите на предните или на задните седалки.

И като стана дума за седалки, те са направени от композиция от текстил и кашмир, а по-интересното е, че задната дясна седалка предлага опцията за Lounge Seating - предната седалка се мести напред, до момента в който задната се разпъва и предлага комфортно излягане.
 Снимка 578692
Пред задните седалки се разгъва и величествен 31-инчов екран, който да дава кино преживяване за пасажерите при по-дълги пътувания. В купето има общо 39 високоговорителя, които да добавят чувството за същинско кино преживяване.

Софтуерът на електрическия автомобил предлага новаторска алтернатива, наречена " Моите настроения ", при което тон, светлина и температура в колата се напасват по отношение на настроението на лидера. Музиката за " Моите настроения " е композирана особено за BMW от Ханс Цимер.

Доста внушително е предното табло на електрическия автомобил, което идва с новия закривен екран на BMW, посредством който се ръководят функционалностите на i7. В допълнение обаче пасажерите на задните седалки имат до себе си по-малки тъчскрийнове, с които да управляват самостоятелно температурата, музиката и още доста екстри.
 Снимка 578693
В България BMW i7 може да бъде закупено от оторизирания представител на марката - М Кар.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР