Новосибирск. Британският таблоид The Daily Mail публикува история на очарователна,

...
Новосибирск. Британският таблоид The Daily Mail публикува история на очарователна,
Коментари Харесай

The Daily Mail: Рускиня лови риба в компанията на мечка

Новосибирск. Британският таблоид The Daily Mail разгласява история на очарователна, само че необикновена двойка – рускинята Вероника Дичка и кафявата мечка Арчи. Снимката към обявата демонстрира по какъв начин двамата другари дружно ловят риба в езеро до родния на Дичка Новосибирск.

Рускинята намерила мечката в сафари парк, който се оказал на ръба на банкрута, и решила да я вземе при себе си като домакински любим. Оттогава насам Арчи става неразделна част от живота й, написа изданието.

Тази двойка не се разграничава от другите другари, които се радват един на различен, а разнообразни видеа демонстрират по какъв начин Дичка и Арчи оползотворяват времето си дружно. Държейки въдицата в ръка, Вероника изчаква рибата да захапе, до момента в който Арчи преодолява желанието си да скочи във водата и да хване риба самичък.

„ Той гледа на мен като член на фамилията. Споделяме си храната, спи в обятията ми, когато се опасява, и се крие зад мен. Спасихме го от сафари парк, само че не можем да го пуснем в дивата природа, тъй като е живял в плен през целия си живот “, споделя рускинята.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР