Новосформираната от SEAT спортно-луксозна марка CUPRA обяви, че от началото на следващия

...
Новосформираната от SEAT спортно-луксозна
марка CUPRA обяви, че от началото на
следващия
Коментари Харесай

CUPRA Formentor: Предварителни заявки от юли

Новосформираната от SEAT спортно-луксозна марка CUPRA разгласи, че от началото на следващия месец ще стартира да приема предварителни поръчки за закупуването на първата кола на компанията, разработена изцяло от нея- CUPRA Formentor.

CUPRA Formentor, която ще се създава в завода на SEAT в Марторел, ще бъде стартирана на пазара през есента на тази година, като ще се предлага в няколко основин версии, в взаимозависимост от задвижващата си система. Топ предлагането ще разполага с бензинов мотор с оптималната мощност от 310 конски сили, а през следващата година в модификационното портфолио на модела ще бъде добавена и зареждаем (plug-in) хибрид с мощ от 245 конски сили и възможност за изминаването на към 50 километра в чист електрически режим.

С съществени габарити дължина 4450 мм, ширина от 1839 мм и височина от 1511 мм, е с междуосие от 2680 мм, което подсигурява просторен интериор за всички пасажери, а товарното му поделение е с съдържимост от 450 литра.

CUPRA Formentor се отличава със специални 19-цолови джанти, налични във версия Copper, като през тях прозират неповторимите за модела спирачни апарати на експерта в областта Brembo.

Екзотичното лъчение на екстериора на CUPRA Formentor е пренесено и в интериора му, където отриваме спортно-елегантно изпълнение с висококачествени материали, медни и алуминиеви приложения, спортни предни седалки с кожена тапицерия и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР