Новородено момиченце бе изоставено до контейнерите за боклук в южнокитайски

...
Новородено момиченце бе изоставено до контейнерите за боклук в южнокитайски
Коментари Харесай

Родители изхвърлиха новородено момиченце до кофи за боклук, искали момче

Новородено момиченце бе изоставено до контейнерите за отпадък в южнокитайски град от родителите си, които очаквали да бъде момче, оповестява DailyMail.

Бебенцето било оставено на мястото часове след раждането си oт фамилията, което към този момент имало две дъщери.

Кучета раздраха новородено в Индия

Мияч на улиците го разкрил до кофите и алармирал в полицията и по този начин новороденто било предадено в незабавен център за детски грижи. Родителите са били арестувани по съмнение за занемаряване скоро след случая в град Донгуан в провинция Гуандун, се споделя в публично изказване.

21-годишната майка, госпожа Ли, родила бебето в дните към 29 юли в апартамент чартърен. Твърди се, че тя и мъжът ѝ се разочаровали от откритието, че новороденото е момиче. 24-годишният татко с семейството Джан, признал в полицията, че „ фантазията му да има наследник се оказала разрушена “, когато се родила третата щерка на двойката.

По традиция в Китай са желани мъжките чеда, защото те са преносители на фамилното име. В този случай родителите стигнали до решението, тъй като се страхували, че няма да се оправят с развъждането на три деца по едно и също време. Решението си те взели толкоз бързо, че даже не смогнали да изберат име на детето си.

Според статистиката към 100 000 бебета биват изоставяни всяка година в Китай, което прави повече от 270 на ден. Според законите родители, които са приети от съда за изоставянето на бебето си могат да получат до пет години затвор, само че това се случва рядко заради мудност на системата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР