Новоизлюпилата се фондация на кликата около председателя на ВКС Лозан

...
Новоизлюпилата се фондация на кликата около председателя на ВКС Лозан
Коментари Харесай

Бареков: Новоизлюпилата се антикорупционна фондация около Лозан Панов и СИЕ - изцяло откраднат проект от мен

Новоизлюпилата се фондация на кликата към ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов и Иво Прокопиев " Антикорупционен фонд " е напълно откраднат план от мен, твърди евродепутатът Николай Бареков.

Обвзети от боязън " моралистите в българската правосъдна система " побързаха да се обозначат като борци против корупцията, чийто съществени лица са точно те. Още през днешния ден евродепутатът разгласи, че ще осведоми персонално ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер за случая.

Припомняме, че още при учредяването на своята нова политическа групировка " Презареди България " евродепутатът даде ясна поръчка, че главен лост на политическата стратегия на партията ще бъде битката с корупцията.

На проведена от него по-късно интернационална конференция на тематика „ Корупцията – ефикасни практики на противопоставяне “, на която специфични посетители бяха някогашният сръбски министър председател Зоран Живкович и единствената жена-премиер на България Ренета Инджова, Бареков изрично съобщи, че повежда борба за обезглавяване на " хидрата с три глави " - Прокопиев, контрабандата и политиците.

Само месец по-късно, на 20 март 2017 година, евродепутатът подава молба за опазване на " Антикорупционен отряд " като име на съдружие с публично потребна активност. От „ Информационно обслужване” АД, чийто офис се намира в Софийски градски съд, незабавно е издадено уверение за уникалност на името, в което категорично е упоменато, че наименованието ще се използва от Николай Бареков.

Организираната незаконна група източва освен информация по каузи с необикновен публичен интерес и с изключително огромни финансови ползи, само че и такава, която по някакъв метод я заплашва. Всички чиновници на заплата в постройката на Софийски градски съд са инструктира да донасят за дейности, осъществени от жители, които по един или различен метод заплашват Панов, Прокопиев и съдебна икономическа експертиза.

Кликата към Лозан Панов незабавно получава информация за подхванатата от евродепутата самодейност. След като към този момент той ясно е декларирал каква ще бъде главната му борба, уплашената проведена незаконна група Топалов-Панов-Прокопиев се засилва и единствено няколко месеца по-късно прокламира сдружението " Антикорупционен фонд ". Зад Фонда стоят неуспялата интериорна дизайнерка Мирослава Петрова и протестърът и някогашен чиновник на " Капитал " Николай Стайков.

Как олигархично-мафиотската ламя на корупцията у нас ще бори корупцията? Как Лозан Панов, Калоян Топалов, Иво Прокопиев и съдебна икономическа експертиза ще борят злоупотребата с социална работа за персонално облагодетелстване откакто самите те всекидневно се облагодетелстват непозволено и нелегално, като злоупотребяват с поверената им власт?

Отговорите на тези въпроси Николай Бареков съобщи, че ще търси в Брюксел и Страсбург. Шефът на висшия съд в България Лозан Панов се изявява не като съдия, а като предводител на тайфа политически разбойници и мародери, заради което изпадаме в обстановка, в която няма конфликт на хрумвания, а единствено пердах с бухалки, което няма нищо общо с демокрацията. Още през днешния ден ще осведомявам персонално ръководителя на Европейската комисия Жан Клод Юнкер за протичащото се и ще входирам сигнал, описващ всички злоуми на горепосочените лица, в Комисията, съобщи Бареков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР