Новогодишната нощ често е изпълнена с невероятни и ярки спомени,

...
Новогодишната нощ често е изпълнена с невероятни и ярки спомени,
Коментари Харесай

Пиян мъж си хвана такси, за да прекоси 3 държави в новогодишната нощ

Новогодишната нощ постоянно е изпълнена с невероятни и ярки мемоари, някои от които не постоянно са хубави, а други ти ги описват на идващия ден.

Въпреки това малко хора могат да се похвалят с историята на този жител на Осло, разказана от английския в. " The Independent ". Той бил дружно с другари в Копенхаген, Дания, с цел да отпразнува идването на 2018 година. В един миг купонджията решил да си хване такси и да се прибере в родния Осло.

Той минал дистанцията от 600 км - от Копенхаген до Осло, като минал през Швеция, а сумата, която дължал най-после била към 1800 евро паунда.

Приключенецът решил, че няма да заплати такава огромна сметка и се прибрал у дома, с цел да се наспи след дългата нощ. Наложило се да се намесят органите на реда, които да го " убедят " да си заплати отговорностите. Полицаите толкоз се впечатлили, че даже разгласили къса версия на ексцентричната преживелица в формалния профил на полицията в Осло в Twitter. 

" Един пийнал човек се качи в такси в Копенхаген през 2017 година, пристигна в квартал Абилдо, Осло, през 2018 година и реши, че няма да заплати сметката. Намерихме го да спи вкъщи. Сега към този момент е безсънен и плаща задълженията си ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР