Новоасфалтирана улица във Видин смая гражданите с „качеството си“, научи

...
Новоасфалтирана улица във Видин смая гражданите с „качеството си“, научи
Коментари Харесай

Качество, гарантирано от Община Видин: Новоасфалтирана улица заприлича на езеро след проливните дъждове /видео/

Новоасфалтирана улица във Видин смая жителите с „ качеството си “, научи организация BulNews.
Местните останаха потресени от резултата, който следиха при пороен дъжд. Разочарованите видинчани снимали видео от „ новото езеро “ в града, както го назовават, и го разгласили в обществената мрежа фейсбук.
Кадрите са от улица в ж.к. „ Химик “ №15. В резултат на асфалтирането на пътното платно са запечатани и отводнителните шахти, което е довело до наводнение на улицата. На снимковия материал ясно се вижда по какъв начин двама мъже се пробват да ги отворят, с цел да има къде да изтече натрупалата се вода.
Местните споделят, че чакат въпросното асфалтиране от доста време, само че не са се надявали на резултат, който да им основава спомагателни проблеми. След първите есенни дъждове жителите на околните блокове към този момент са изправени пред тествания. Шофьорите би трябвало да се чудят от кое място тъкмо да минат с колите си, с цел да заобиколят „ езерото “, а за пешеходците остава само да стоят по домовете си и да чакат хубаво време без дъждове, с цел да могат да излязат на открито.
Ето и поста на разочарования от ремонта на улицата видинчанин:
"Заповядайте на Химик 15, където откриваме Новото езеро на Видин. След асфалта който го чакахме от предишния век, ето я и екстрата. Колко ще трае асфалта, че по какъв начин го слагаха не питайте, не смееме и да мислим. Но пък всички шахти са асфалтирани. Сега мъжете от блока се мъчат нещо да пригодят. А в случай че завали мощно, риба ли ще развъждаме, лодки ли ще караме ".
Видно е, че жителите на крайдунавския град към този момент започнаха да подхождат с подигравка към тъгите, пред които ги слага ръководството на кмета Цветан Ценков. Въпреки безкрайните проблеми във Видин, спокойствието на градоначалника не се смущава по никакъв метод, защото той от дълго време е потвърдил, че неволите на неговите гласоподаватели не могат да нарушат вътрешния му мир.

Видеото вижте
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР