Ново видео по повод срещата между президентския секретар по правни

...
Ново видео по повод срещата между президентския секретар по правни
Коментари Харесай

Видеото с плика: МВР няма да проверява кадрите с Узунов

Ново видео във връзка срещата сред президентския секретар по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов и някогашния митничар Петко Петков. Този път фрагментите популяризира самият Петков, с цел да покаже по какъв начин, часове преди да се види с Узунов, е купил подаръка за него. Правел това, тъй като, по думите му, това е офанзива против президентството. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че сега няма инспекция за тази среща.

В писмо, получено в публицистичната поща, Петко Петков изяснява, че помолил Пламен Узунов за помощ, когато имал потребност от трансплантация на черен дроб.

Узунов го свързал с наш съотечественик зад граница, който го насочил към клиника в Швейцария. Там му била осъществена интервенцията, която Петков дефинира като животоспасяваща.

В писмото си Петков ползва и видеокадри от магазин за алкохол, където влезнал да купи подарък за Узунов няколко часа преди срещата им на 19 май. Обяснява, че това е чисто човешка признателност.

Той и Пламен Узунов нямали терзания да се видят обществено и твърди, че на прилежаща маса е бил политик от партията на предходните ръководещи.

Във видеокадрите се вижда, че Петков купува бутилка ром и кутия пури, които продавачът слага в подаръчна торбичка, заплаща с дебитната си карта. По-рано през днешния ден в Шумен заместник-вътрешният министър Венцислав Катинов в отговор на журналистически въпрос съобщи:

" На този стадий няма инспекция на видеото с плика. Ясно и тъкмо казано ", сподели Венцислав Катинов, длъжностен заместник-министър на вътрешните работи.

В писмото си Петко Петков заявява, че пази касовия бон и извлечението от банковата си карта, които при нужда е подготвен да даде на способените органи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР