Ново проучване разкрива, че близо половината от мъжете под 30-годишна

...
Ново проучване разкрива, че близо половината от мъжете под 30-годишна
Коментари Харесай

Много Млади Мъже От Страх Спят На Включено Осветление

Ново изследване разкрива, че близо половината от мъжете под 30-годишна възраст във Англия се опасяват от тъмното и заради тази причина спят на включено осветяване. Допитването, направено по поръчка на “Уорнър брадърс”, демонстрира че двойно повече мъже, в сравнение с дами, упорстват да спят на включено осветяване.

Още по-голям % представители на мощния пол – 73 на 100, признават, че мракът кара сърцата им да бият по-силно. Оказва се също, че младите мъже са три пъти по-склонни спрямо дамите на тяхната възраст да крещят от смут.

 Резултат с изображение за men sleep Близо 50 % от представителите на мощния пол под 30-годишна възраст не крият, че си намират извинения да не ревизират на какво се дължат подозрителни шумове, в случай че ги чуят измежду нощ, написа Българска телеграфна агенция. Проучването демонстрира също, че мъжете се по-боязливи и във връзка с среднощни натрапници – единствено 20 % от тях са подготвени да се изправят против натрапен посетител.

“При младите мъже уплахата от мрачно се изостря с рухването на нощта. Поради тази причина доста от тях отхвърлят да гасят осветлението, когато пристигна време за сън. Страхът им е подбуден от концепцията, че би трябвало да са изключително бдителни по мрачно, с цел да предпазят себе си и околните си, което провокира прилив на адреналин. Младите мъже са изключително боязливи, защото на подсъзнателно равнище увереността им, че могат да се защитят, нормално е по-слаба от тази на по-възрастните представители на мощния пол”, изяснява психоложката доктор Беки Спелман.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР