Ново предизвикателство поема българското Барби Андреа Иванова! Притежателката на най-големите

...
Ново предизвикателство поема българското Барби Андреа Иванова! Притежателката на най-големите
Коментари Харесай

Андреа продължава с корекциите

Ново предизвикателство поема българското " Барби " Андреа Иванова! Притежателката на най-големите устни в света ще издължава лицето си и ще го прави с по-остри черти, каквато фешън вълна залива почитателките на естетичната хирургия напоследък.

" До няколко дни ще се подложа на няколко процедури за промяна. Ще поправям брадичката и долната челюст с инжекции с филъри, които ще удължат лицето и ще му придадат по-остри форми. Интересно ми е по какъв начин ще наподобявам. Ще ми излезе към 1000 лева, само че аз съм си ги събрала " студентката в специалността " Немска лингвистика " в Софийския университет, на която ѝ остават още един семестриален тест и по-късно държавен изпит, с цел да се дипломира като бакалавър.

Андреа Иванова, която побърка целия свят, а медии от всички континенти се надпреварват да я канят за изявленията и участия в риалити излъчвания, е похарчила близо 30 000 лева, с цел да наподобява съвсем на куклата Барби.

Рекордьорката към този момент няма самообладание да направи и 26-а вливка с хиалуронов филър в устните. Такива тя прави от време на време през 2-3 месеца, защото веществото с времето стартира да спада, а Андреа държи устните ѝ да бъдат съвършено големи.

" Всяка седмица се съветвам със експерт за измененията, които желая да направя със себе си. Няма граници за мен! След като сложих общо 1200 кубика силикон, желая да увелича двойно размера ", споделя пред " България Днес " студентката.

Русокосата бомба даже изкарала акъла на медиците, искайки големите количества силикон и хиалурон в тялото си. Някои от тях намерено я предизвестили да не избързва и деликатно да действа с естетичната хирургия, защото съществувала заплаха от дехидратация и даже ослепяване. Въпреки това русокоската, която втвърдява мъжката част с изцяло голи фотоси и повече от еротични видеа в уеб страницата за възрастни " Онлифенс ", не се безпокои от възможни отрицателни последствия.

Оказва се, че русокосата хала не е особена почитателка на нощните заведения и няма проблем с ограничението на работното време и спускането на кепенците на кръчмите в 23 часа. Противно на голям брой упования от необятната публика, че Андреа е повелителка на нощна София, собственичката на най-големите устни в света не обича кръчмарските излизания по дребните часове и избира да остава у дома, с цел да чете и да развива профила си в еротичния уебсайт, от който печели сносно.

" Единствено ме нервира, че няма да мога да чествам рождения си ден както би трябвало след месец. За мен той е доста значим ", сподели още Андреа.

Русокосата хала, която краткотрайно е оцветила косата си в синьо за многообразие, ще отиде до урните в родния Бургас и на 14 ноември, с цел да даде своя избор на президентските и парламентарните избори. На предходния избор Барбито не подкрепила Слави Трифонов, като евентуално няма да го стори и в този момент.

" Двоумя се за плана на Кирил Петков и Асен Василев. Имаме традиция с другари да сядаме и да обсъждаме претендентите и да решим за кого да гласуваме. Затова си е денят за размисъл ", споделя още Андреа Иванова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР