Ново правителство или нови избори? Аз не разбирам много от

...
Ново правителство или нови избори? Аз не разбирам много от
Коментари Харесай

Заркова: Започваме да разбираме кои са политиците, искащи власт на всяка цена

" Ново държавно управление или нови избори?
Аз не разбирам доста от политика, само че това, че НЯКОЙ С НЯКОГО щял да прави държавно управление, откакто народът на 4 април не даде задоволително доверие на НИКОГО, ми се коства в случай че не безсрамно, то най-малко нелогично. А пък тия приказки, че едни юлски избори щели да бъдат също като априлските, ми се причуват като цялостна нелепост. Разбира се, че ще бъдат разнообразни!
 Заркова: Хората гласоподаваха за смяна, само че стартира преходът към нея Заркова: Хората гласоподаваха за смяна, само че стартира преходът към нея
" Хората през днешния ден гласоподаваха за смяна. Това е добре. Лошото е, че от на следващия ден, както споделят, стартира " преходът " към тази смяна ", написа журна...
На българина акълът му идва на другия ден – това е историческа истина. От 5 април насам ние почнахме да разбираме кои от политиците, които избрахме, желаят властта непременно, и кои я желаят, с цел да свършат това, което ни дадоха обещание ", във Facebook.
" До юли има още време – и можем да се надяваме, че като пускаме бюлетините тогава, ще бъдем с мозъка си. И към този момент няма да забравяме, че тия, които най-вече са се натискали да ни ръководят, в последните години постоянно са се оказвали най-непригодни за това. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР