Ново отличие за подкаста за личностно и кариерно развитие на

...
Ново отличие за подкаста за личностно и кариерно развитие на
Коментари Харесай

257 podcast с награда PR Приз 2022

Ново отличие за подкаста за личностно и кариерно развиване на БНР с създатели журналиста от Радио София Катя Василева и интернационалния съветник по бизнес етикет, протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева. Аудиопоредицата беше отличена за втора поредна година с PR Приз на БДВО, отбелязвайки своя напредък и развиване в интерес на аудиторията.

" 257 podcast " е план, който има капацитет да донесе огромни промени в обществото. Пример за отлична връзка, зад който стои доста възторг ", разяснява доцент доктор Александър Христов и.д. ръководител на БАПРА и член на журито на PR Приз 2022.

Тръгвайки от концепцията за положителна смяна в бурния и нерешителен свят, в който живеем, " 257 podcast " се наложи като меродавен източник на експертна, потребна и мотивираща информация. Превърна се в идея, която трансформира, залагайки и на персонални истории от първо лице за проявен, кураж, накърнимост, увереност, положителния образец, само че и неуспеха като опция и стъпка към триумфа и грешките, които ни движат напред.

" Отличието PR Приз 2022 е още едно доказателство, че БНР е публичната медия със наличие в интерес на хората, от всяка точка, постоянно покрай своята аудиторията, посредством всички информационни канали. Наградата е за всички, които ни слушат и за тези, които се включват като герои в епизодите със своя образец ", сподели Катя Василева.

Сред тях са както бизнес водачи (представители на Българския конгрес на бизнес водачите, Съвета на дамите в бизнеса, цифровия бранш), огромни имена в изкуството и на музикалната сцена (Графа, Михаела Филева, Стефан Щерев, Иглика Трифонова), по този начин и хора, опитващи се да се вгледат в себе си и търсещи способи за личностно и кариерно развиване във всяка сфера. 

В състезанието " PR Приз 2022 ", който отличава най-хубавите информационни акции в България, участваха 78 плана в 14 категории. Това са единствените български награди, в които общественото показване на плановете пред жури от водещи експерти е основно. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР