Ново напрежение сред хотелиери от Слънчев бряг, приютили украински бежанци.

...
Ново напрежение сред хотелиери от Слънчев бряг, приютили украински бежанци.
Коментари Харесай

Напрежение сред хотелиери от Слънчев бряг, приютили украински бежанци

Ново напрежение измежду хотелиери от Слънчев бряг, приютили украински бежанци. След като при започване на седмицата те сигнализираха, че повече от 6 месеца не са получавали суми по програмата за настаняване бежанци, в този момент казусът е различен.

Одобрените суми, които имат да получават съгласно описите, оповестени на страницата на Министерството на туризма, не дават отговор на упованията им.

Част от шефовете настояват, че парите, които ще получат са с близо 50% по-малко, от тези, които им се поставят, съобщи Нова.

Припомняме, че при започване на месеца министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев разгласи от парламентарната естрада, че инспекция на Министерство на вътрешните работи е открила редица дублирани регистрации на украински бежанци в хотелите.

Тогава стана ясно, че от време на време се касае за хотели на един и същи човек, който няма по какъв начин да не знае, че едно лице е записано на няколко места. Има хотели, в които са настанени над 1,5 пъти повече хора от оптималния потенциал, деца, които не са се родили и хора, които не са влизали в България.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР