Ново напрежение и сблъсъци в парламента. След като на 1

...
Ново напрежение и сблъсъци в парламента. След като на 1
Коментари Харесай

"Вие сте неадекватен": Кирил Петков и Костадин Костадинов в остър сблъсък в стаята на "Възраждане"

Ново напрежение и конфликти в Народното събрание. След като на 1 юни Явор Божанков от ПП-ДБ нагорещи пристрастеностите измежду депутатите, през днешния ден още веднъж имаше ексцесия след негово изявление.

Последва отмора от 30 минути

Той излезе на парламентарната естрада, с цел да изясни за какво не е дал своя вот " за " Делян Пеевски - да стане част от Комисията по конституционни въпроси. Стигна се до прекъсване, а по късно и до преустановяване на съвещанието.

Костадин Костадинов от " Възраждане " беше осъден с премахване. А при опит да влезе в стаята на партията, Кирил Петков беше помолен да напусне и напрежението се придвижи и в коридорите на Народното събрание.

" Напуснете стаята му, господин Петков, нямате право да сте тук. Не бъдете безочлив. Вие към този момент нямате моралното право да представлявате никого различен с изключение на американския дипломат. Вие не представлявате в България ", съобщи Костадинов. 

Двамата депутати приказваха един през различен.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " съобщи, че не може " Възраждане " да блокира народен представител на Политическа партия да се изрича от трибуната.

Отговорът на Костадинов беше, че Петков е несъответстващ, а той по-късно му върна същото обвиняване. 

" Вашите зеници са разширени ", добави още лидерър на " Възраждане ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР